Следва

Педикюр експрес

Пипи в Холивуд

Знаеш ли, че само 2% от населението на земята са естествено рижи?! Въпреки това броят на рижите дами напоследък...

Celebrity beauty преди 12 години

Знаеш ли, че само 2% от населението на земята са естествено рижи?! Въпреки това броят на рижите дами напоследък преживява истински бум.

Докато в училище това често е основен повод за подигравка, с времето рижите и червенокосите жени се свързват с горещ темперамент и сексапил.

Дали е стремеж към по-секси визия, или нещо друго не можем да ти кажем, но напоследък все повече популярни дами посягат към оранжевите нюанси.

Последната муза на Карл Лагерфелд Блейк Лайвли например шокира масите преди седмица, преминавайки от медно руса към по-ягодов нюанс коса.

Долу-горе по същото време видяхме и Скарлет Йохансон с няколко сантиметра по-къса коса оцветена от руса в светлокестенява. Новият цвят видахме и по косите на Дрю Баримор, която се завърна към визията си от времето на "Ангелите на Чарли".



Очевидно времето на рижите красавици настъпва, а сезонът е повече от подходящ да експериментираш с по-топлия нюанс. Сама трябва да решиш обаче, дали си готова да обезцветиш косата си, за да я изсветлиш или пък ще жертваш изстраданото перфектно русо.

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи