Следва

Lancôme, Trésor Midnight Rose и Ема Уотсън – вълшебства в Париж!

Педикюр експрес

След обнадеждаващите прогнози за хубаво слънчево време, идва и тази чудесна новина. Революция в педикюра...

Nails преди 12 години

След обнадеждаващите прогнози за хубаво слънчево време, идва и тази чудесна новина. Революция в педикюра! Когато педикюрът, за който пазиш час от седмици, издържа цял месец като току-що сътворен, наистина можем да говорим за революционен метод.

На такъв се подложихме и ние. И сме много нещастни, че не можем да сложим обувките с отворени пръсти. Освен всичко останало самата процедура по нанасянето не трае повече от 20 минути, а изсъхването на лака повече от 30 секунди!

Всъщност услугата е известна в България от една година насам, но нейното популяризиране е от съвсем скоро.

Предлага се в салона за маникюр и педикюр „Nails Only” и се прави от компетентни и добри специалисти. А пък Негово Величество продукта се нарича „Gelish soak off gel polish” в 48 различни и атрактивни цвята.

Докато релаксирахме 20 минути на удобните кресла, запечатахме точните стъпки за поставянето му. Първо се нанася магическият гел като основа, който изсъхва за секунди, след което идва ред на избора на цвят – нашият е китайско червен с име Tiger Blossom, защото ще ни отива дори и да нямаме тен.



За няколкото секунди лакът се поставя под ултра-виолетова лампа, която го изсушава, след което спокойно можеш да се обуеш и да си тръгнеш без да си развалиш педикюра.

Този иновативен метод е ефективен и бърз, нещо от което се нуждаем в нашето всекидневие.

Освен това спестява и средства, тъй като е с трайност 2 месеца!

Важно е да знаеш, че не е вреден по никакъв начин за ноктите, защото има засилено равнище на Ph, което поддържа здравината им и не разваля блясъка, след премахването на лака.

Започни да се готвиш за истинската пролет с една много стабилна подготовка. Педикюрът е от съществено значение, защото хубавите крака изпращат много красиви послания.



За сезона на сандалите от Deichmann правят препратки към основните тенденции за пролет-лято в новата си колекция.

Например, жената с тихите стъпки е обута в римски сандали, които в горещото лято са номер едно в куфара за отпуската. Красивите декорации като флорални мотиви и даже елементи от скулптурата те замечтават за пътешествия в Париж или Ривиерата.

Потракването с токчета никога няма да ни омръзне, затова и един чифт за специални коктейлни вечери е право в целта на лятото.

Магазин Diechmann ще намриш в Сердика Център и The Mall

More from View Sofia

More Nails