Следва

Стрийт стайл вдъхновения - голи крака

Giambattista Valli ще покаже колекция висша мода през юли

Често силните прет-а-порте колекции на италианеца Giambattista Valli получават сравнения с висша мода и сега това е официално...

All fashion преди 12 години

Често силните прет-а-порте колекции на италианеца Giambattista Valli получават сравнения с висша мода и сега това е официално. Chambre Syndicale, френската организация, която наблюдава най-добрите от дизайнерите на луксозна мода и преценява кои са и не са достойни за couture колекции, току що избра модната къща за една от десетте с колекции висша мода есен-зима 2011.

Изненадващо бе решението на Камарата да постави Valli в програмата на ревютата през юли, понеже нови имена много трудно се допускат до тази „елитна планета”, още повече ако това са млади и независими дизайнери. Според правилата на Камарата на синдикатите Giambattista Valli трябва да бъде избран поне 5 пъти, за да получи постоянно членство.

Така че, ако това ревю мине добре, в което не се съмняваме, той ще бъде на 1/5-та разстояние от постоянно членство в лигата на Armani, Chanel, Valentino и Givenchy.

Освен него и датският дизайнер Iris van Herpen, известна с 3D принтовете си, беше включена в програмата на официалната седмица висша мода, която ще се проведе в Париж между 4 и 7 юли.


 

More All fashion