Следва

Защо трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да посетиш изложбата "Портрети" на Емил Стойчев

News Екстаз

Звездата от „Сексът и градът” Сара Джесика Паркър планира стартирането на риалити шоу по Fashion TV...

Events преди 12 години

1. Звездата от „Сексът и градът” Сара Джесика Паркър планира стартирането на риалити шоу по Fashion TV.
Тя се очаква да си партнира с един от най-известните радиоводещи и водещ на Америкън Айдъл Райън Сийкрест. Риалитито ще засяга всякакви актуални теми около света на модата и се очаква да стартира началото на септември месец. Коя би била по-подходяща водеща на подобно предаване от модната икона Сара Джесика Паркър?

2. И след кралската сватба интересът около кръга Мидълтън не е стихнал за миг. След като Кейт вече се омъжи обаче вниманието на таблоидите се насочи към моминския живот на нейната по-малка сестра - Пипа Мъдълтън.


Сн. Ройтерс

Девойката получила изненадващо предложение да се снима в сцена от порно филм за страхотната сума от 5 милиона долара. Този интерес към сестрата на булката най-вероятно се дължи на факта, че малкото момиченце Мидълтън е все още необвързано сериозно. В интернет дори плъзнали разголени снимки на сестрата на Херцогиня Катрин, от което кралското семейство с всички усилия се стреми да разсее вниманието на медиите от нейната личност. Може би Пипа е следващата Лейди Даяна, която ще разклати трона на кралицата. Е, чак пък толкова! Но е съвсем логично всички да се интересуват от Пипа, когато тя тепърва ще изненадва медиите с любопитни изцепки.

3. И все още докато сме на вълна конкурси след отминалата Евровизия, ето още един достоен. Миналия уикенд момичета от цялата страна мериха сили в кастинга за Мис България 2011.



Жури в състав Жени Калканджиева, Теди Велинова, бившата адреналинка Жана и синоптикът Иво Андреев, имаше задачата да отсее най-красивите сред куп хубавици. 12 ще се явят на конкурса Мис България, който ще се проведе на 27 юни. За щастие на онези, които не се осмелиха да застанат пред журито, кастингът ще продължи и на 21 и 22 май в Sofia Life Club от 9 часа. Ела и можеш да станеш новата кралица на красотата.

4. На 24 май в рамките на 16-тото издание на Салона на изкуствата ще бъде открит традиционният Пролетен базар на книгата в 11.00 ч.



Литературната програма на Салона предвижда кръгла маса, посветена на Едикта за толерантност, издаден от император Галерий преди 1 700 години в Сердика. С него се прекратяват гоненията срещу християните и се поставя началото на ново цивилизационно развитие на света. Ще има премиери на книги: стихосбирката “Прах от пепел” на Петър Караангов, изследването на Катя Зографова “Неканоничният Вазов”, сборник с творби от фестивала “Лирика” и друга разнообразна литература. Всички любители на четенето ще могат да се запознаят с голям подбор от литературни произведения, като междувременно се насладят на някои от изложбите, представени от Салона на изкуствата.

5. Студенти от НАТФИЗ получиха награди на
Международния конкурс за късометражно кино "Lions"
в Истанбул.



Наградата за втори най-добър филм беше връчена на Петра Катранджиева за „Леглото”, награда за режисура получи Ана Китанова за работата й по филма „Възглавницата”, а награда Special Mention беше присъдена на Сава Комитски за неговия филм „The Gift”. С искрено желание да продължи успешното представяне на български участници в международни фестивали и филмови състезания като Международния конкурс за късометражно кино „Lions” в Истанбул, пожелаваме вдъхновение и интересни нови проекти на младите кинаджии в България!
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.