Следва

Trend report - сестрата на булката

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Срещу $15 можеш да се сдобиеш с временна татуировка за устни с най-разнообразен дизайн като на цветя, рибарска мрежа, леопардов десен и т.н.

All fashion преди 12 години

Писмото на Лейди Гага за сп. V

Писмото, което е част от съвместната работа на Лейди гага и сп. V, се появи в медиите миналата седмица и предизвика доста противоречиви реакции. В него тя спори за познанията си в сферите на модата и изкуството, които, по нейни думи, са дълбоки и обширни.

Гага обяснява, че това което виждаме от нея като продукт, всъщност е добре подплатено след дългогодишно обучение. Подразни ни ароганстността и негативизма, с които Гага излага тезата си, заявявайки, че всеки, които не разбира последните две изречения от колоната й, не би трябвало да пише изобщо критики за мода и изкуство повече. Въпреки това уважаваме глада, страстта и дисциплината, с които Гага описва познанията си.

Можеш да видиш писмото тук.

Жизел Бюндхен пуска модна линия бельо с ревю много подобно на шоутата на Victoria’s Secret



Защо ти е договор с Victoria’s Secret, когато можеш да имаш собствена линия бельо?! След като изостави ангелските криле през 2007, сега Жизел пуска Gisele Bundchen Intimates с бразилската компания Hope.

Миналата седмица тя представи линията - която трябва да се появи в 2000 магазина от 25 май - на ревю, включващо много пера и панделки, силно напомнящо на ревютата на популярния лейбъл за бельо. Защо ли?

Временните татуировки за устни




Срещу $15 можеш да се сдобиеш с временна татуировка за устни с най-разнообразен дизайн като на цветя, рибарска мрежа, леопардов десен и т.н. Идеята е на козметичната компания Violet Lips и набира все повече скорост навън, заради изгодната си цена и лесното поставяне на татусите – те са под формата на стикери, които изрязваш по контурите на устата си и просто залепяш (подобни на „детските татуировки”).

Ние обаче предпочитаме класическите червени устни, леко бледата гланцова целувка или коралов нюанс, пред каквато и да е рисунка по устата си. Все пак.

Хана Макгибън напуска Chloe



Вече ти споменахме за напускането на Хана, но сметнахме, че случката се вписва идеално в темата на рубриката ни. Все пак Хана внесе едновременно толкова спокойствие и увереност в дамската мода във времена, когато всички дизайнери залагаха на много по-твърди визии, след което продължи да създава нежни и комфортни дрехи, пълни със сексапил. Визия, която не знаем  дали новият главен дизайнер на Chloe Клеър Уейт Келър би могла да запази.

Надяваме се, че всички промени в модните къщи от тази пролет са за добро и ще доведат до едни много по-интересни колекции на есен.

Алиша Кийс за Essence



Певицата Алиша Кийс дълго не се бе появявала в публичното пространство, решена да се отдаде на съпруга и новородения си син за известно време. Миналата седмица обаче излезе корицата й за сп. Essence, където в интервю тя разказва за малкото си момченце и как любовта променя всичко.

На корицата на списанието обаче Алиша прилича на всяка друга, но не и на себе си. Не ни разбирай погрешно. Тя е наистина красива, но очевидната обработка с фотошоп за нас тук е нелепа, да не кажем порочна, поради реалната си ненужност.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.