Следва

Летни разходки

Young Versace. Рокендрол и малко класическа музика за момичета и момчета

Плановете са новият лейбъл да достигне 200 модела за 5 години и продажби от 30 млн.евро....

All fashion преди 12 години

Онова, което уважаваш най-много у себе си и другите, може да е чудесен пример за децата ти. Като да кажем това, че никога не би толерирала евтина имитация на известна марка, което със сигурност ще даде урок на поколението ти и те като мама никога да не правят компромис качеството.

Новата линия на Versace, с името Young Versace, ще бъде за деца до 12 години. Колекцията няма да наследи предишната детска линия Versace Young, чието производство бе спряно през 2004. Този път луксозния лейбъл ще залага на смелите интерпретации на гръцкият мотив и Медузата, символите на Версаче, които ще бъдат превърнати в забавни за децата щампи върху естествени материии.

Плановете са новият лейбъл да достигне 200 модела за 5 години и продажби от 30 млн.евро.

Приключва разработката на концепция за детските магазини на марката, но дрешките за малчугани ще се предлагат и в другите бутици на Versace.

Първата детска колекция ще бъде представена през пролетта на 2012 година по време на международната изложба за детско облекло Pitti Immagine Bimbo, която ще се проведе във Флоренция.

От скиците се вижда, че е вилнял забавния дух в главата на дизайнерите и честно казано, бихме си откраднали нещо от детския гардероб с голямо удоволствие.

 

More All fashion