Следва

Младата Нора ще подгрява Roxette

News Екстаз

Кумата ще е нейната също толкова непослушна колежка и близка приятелка Наоми Кемпбъл. Черната перла...

Events преди 12 години

1. Сватбите в Кралството, които интересуват целия моден не свършват с Уилям и Кейт. Следва друга много специална булка - Кейт Мос, която ще се омъжи за настоящия си приятел Джейми Хинс.

Кумата ще е нейната също толкова непослушна колежка и близка приятелка Наоми Кемпбъл. Черната перла споделя, че независимо от факта, че Кейт ще сключва брак и „пораства”, това няма да се отрази на нейния парти дух. Е, да, де, едва ли има шанс Кейт да се възпитава тепърва на своите 37, но все пак не е лошо да пази благоприличие поне седмица след сватбата.

2. Кумата Кемпбъл пък събира пари за Япония, която пострада тежко от опостошително цунами през март, с благотворително ревю по време на кинофестивала в Кан. Във Fashion for Relief както се казва шоуто на Наоми, участваха много звезди от небосклона на киното, модата, телевизията, спорта. Моделите Ясмин Ле Бон, Каролина Куркова, съпругата на Робърт Де Ниро Грейс Хайтауер, самата Джейн Фонда, Росарио Доусън, Наоми, разбира се, и още куп известни лица се разходиха по червения килим. Гафове обаче не липсваха и тук.

На подиума някои от моделите припомниха култовото срутване на Наоми по време на ревю на Вивиан Уестууд през 93-те, като паднаха геройски в борбата с неудобните обувки.

Виж сам:

 

3. Многодетната двойка Брад и Анджелина не си губят времето само в отглеждането на голямото семейство, ами здраво работят по свои собствени кино проекти.



Нов филм, на който е сценарист и режисьор Анджелина Джоли, ще разказва за невъзможната любов между босненка и сърбин по време на геноцида в страната. Джоли споделила, че с филма си иска да засегне не само трагедиите, случили се в бивша Югославия, но и универсални теми като любовта по време на войната. Филмът със заглавие "In the Land of Blood and Honey" се очаква да е световен хит края на тази година. Дано само Брад не ревнува от успеха на момичето си, след освиркването на негов филм в Кан.

4. Карла Бруни, Първата дама и бивш успешен модел на Франция, вече не крие бременността си. Второто й отроче и четвърто за съпруга й, семейството на Саркози се надявали да е момиче, за да е красиво като нея, но Карла и Никола не са пожелали да научат пола до раждането му. 


Сн. AP

43-годишният топ модел и певица вече гордо показва коремче по светски партита, но все още от семейството не дават информация кога ще се се случи събитието. Може би се пазят, предвид възрастта на майката. 
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?