Следва

Double trouble: очила

Мода от червения килим - Versace в Кан

Дефилето на Versace по червения килим в Кан продължава. След като на откриването в тоалети на миланската модна къща се появиха членът на международното жури Ума Търмън и китайската актриса Фан Бинг Бинг...

All fashion преди 12 години

Дефилето на Versace по червения килим в Кан продължава. След като на откриването в тоалети на миланската модна къща се появиха членът на международното жури Ума Търмън и китайската актриса Фан Бинг Бинг, а на представянето на филма “Дървото на живота” Анджелина Джоли взриви публиката с умопомрачителна шоколадова рокля, в облекла на модната дива Донатела се появиха Мила Йовович, Наоми Кембъл и моднният редактор Джована Баталия.

Мила Йовович показа секси елегантност в златиста рокля от жарсе по време на тазгодишната гала на amfAR, американската асоциация за борба срещу СПИН.

Топмоделът Наоми Кембъл се появи в яркожълта къса рокля с пера, която видяхме по време на ревюто на колекцията Versace eсен-зима 2011/12, която контрастираше красиво с шоколадовата й кожа. Причината за появата й бе посещение на благотворителната вечеря Киното за мир.


Мила Йовович, Наоми Кембъл и  Джована Баталия

Модният редактор на L'Uomo Vogue Джована Баталия (Giovanna Battaglia) бе облечена с екстравагантна рокля на Донатела Версаче на партито на de Grisogono в рамките на 64-тото издание на филмовия фестивал. Партито, в чийто тематичен център бяха изпълнители на цигански романси, се състоя в хотел Eden Roc в Антиб.

Трите дами са повече от очарователни в тоалетите на италианската модна къща и ги поздравяваме с две ръце за избора им.

 

More All fashion