Следва

Краят на конкурса "Стани моден редактор": ФИНАЛИСТИТЕ - Ивайло Серафимов

Краят на конкурса "Стани моден редактор": ФИНАЛИСТИТЕ - Екатерина Атанасова

Здравйте, казвам се Екатерина Атанасова и няма да ви обяснявам надълго и нашироко колко много харесвам сайта...

Шопинг преди 12 години

Истинският пролетен шопинг започва сега.
Шест седмици по-късно: Една задача, която никак не е лесна за изпълнение, накара стотици талантливи неангажирани с модата момичета и момчета с усет към красивото, смисленото и полезното, верни читатели на ViewSofia, да направят своята първа модна публикация като истински професионалисти.

Предизвикателството към всички бе да си представите, че сте модни редактор във ViewSofia и имате поставен материал да направите най-готиния, разумен, практичен и съобразен с тенденциите пролетно-летен гардероб на обща стойност 1000 лева. Бутици, онлайн шоповете или някой от любимите ви секънд хенд магазини бяха идеални източници на вдъхновение.

И вие се справихте отлично! Презентациите на много от вас го доказват с изключителни идеи за съчетаване на тенденциите и отделните елементи от пролетно-летния гардероб, а материалите ви ще са безкрайно полезни на останалата част от аудиторията.

Голямата награда за добре свършената работа е тези виртуално изхарчени 1000 лева, да станат реално попълнение в бюджета за пазаруване, почивка или каквото ви кара да се чувствате добре. Но тя, разбира се, е една-единствена, но, повярвайте, ще е много трудно да изберем окончателен победител.

За останалите от най най-добрите ще има и малки подаръци от нас – аксесоари и всякакви неща, които ще имат принос в гардероба ви.

Част от наградата е и публикация във Вю София, където всеки ден ще представяме работата на най-добрите, избрани след дълго обсъждане от нашия редакторски екип.

Избраните участници ще се публикуват по азбучен ред.

Моден редактор: Екатерина Атанасова
Тема: пролетно-летен гардероб
за ViewSofia.com

Здравйте, казвам се Екатерина Атанасова и няма да ви обяснявам надълго и нашироко колко много харесвам сайта ви, как ме вълнуват - модата, дрехите и стилът на обличане като форма на себеизразяване. Все пак съм само любител, но се надявам да съм се справила прилично със задачата ви.

Съвсем скоро след като обявихте конкурса го видях и веднага започнах работа по издирване на находки и понеже исках да направя наистина практичен гардероб в рамките на 1000 лв. ми отне време чак до днес – то не било никак лесна работа – така се оказа . Дано да ми се е получило.

1. Избрах този гащеризон/панталон с презрамки/, защото е класическа дреха и си струва да инвестираме в такава особено, когато е от хубава материя и с добра кройка.

Предимството на този е, че е съчетание на елегантен панталон със закачливи презрамки, които разчупват стереотипа. Практичен е и защото презрамките модгат да се носят и надолу и така е съвем като панталон, дори от описанието ми се струва, че могат да се махат - 265 лв. Купи от тук>>

Вариантите и комбинациите, в които може да се носи са много и разнообразн:

- С копринения цветен топ TOPSHOP от second hand магазин /10 лева/ и с висока обувка стои женствено и романтично.

- За офиса може да се носи с риза или обикновена памучна блуза.

- Може освен с високи обувки естествена кожа 99 лв./ идеално да се съчетае и с ниски, удобни за дълги разходки като тези от Zara от естествена кожа, които аз избрах - 119 лв. (купи тук).

2. Задължително според мен е за лятото да имаме поне една бяла рокля и е добре да е от естествена материя. Избрах тази, защото е много подходяща и за по официален повод и за по-неангажиращо излизане. Копринена е и може да се поръча от тук  за 225 лв. + високи цветни обувки или пък с тази жилетка за 59 лв.

3. Хареса ми и тази цветна рокличка H&M от second hand магазин на "малките пет кьошета", която си купих срещу скромните 15 лв.

4. От същия магазин е и страхотната голяма чанта от естествена кожа, която е практична, защото побира много неща - 35 лв. Цветът е убийствен и си отива с белите дрехи и с ниските обувки, а по смелите могат да го съчетаят с оранжевите токчета като добавят и този страхотен шал, пак от любимата Zara - 29 лв.

5. Черната рокля от Zara, 49 лв. носи я с ниските обувки и флоралния шал.

6. Бермуди, 59 лв. + памучен топ, 15 лв. + шал + ниските обувки.

Или същите бермуди с топ в по-ярък цвят - 25 лв.

Добавям и снимкие на 13 те ми любими дрешки за идното лято.
 

More Шопинг