Следва

Мода от червения килим на Кан. Гаджето на Роналдо фантастична в бяла рокля Versace

Б като Библия - Б като Блог

Тя е нежна, но уверена, романтична и свежа. Понякога е дискретна и тиха, друг път - ярка и дива, готова да обръща любопитни погледи навсякъде, където отиде...

All fashion преди 12 години

Розово + бежово

Харесваме тази комбинация.

Тя е нежна, но уверена, романтична и свежа. Понякога е дискретна и тиха, друг път - ярка и дива, готова да обръща любопитни погледи навсякъде, където отиде.

Той от своя страна е тих и сдържан, винаги спокоен, никога не се натрапва, но скромността му не остава незабелязана.

Перфектно се допълват, образувайки чудесна лятна двойка.

via Style Copycat & Le Fashion

The Sartorialist в Милано





Tози уикенд Скот Шуман ни подари толкова красиви моменти, всичките заснети в Милано, че се размечтахме за едноседмичен престой там, по време на който няма да свалим еспадрилите на платформа, блузите на райе и дългите панталони от лен, а покрай тях и няколко нежни рокли. Кой знае, лятото е близо.

via The Sartorialist

Деним до хоризонта и обратно



Наслояването на дрехи никога не е била лека задача, но ако е сполучливо, е доста ефектно, което си е добра причина да опиташ. Ето тук имаш страхотен пример за наслояване на дрехи от деним, като започнем от шорти, минем през риза, яке и стигнем до елек. Толкова. Да не прекаляваме.

Накрая, харесваме, че гривната е от кожа, а не от деним и че обувките са черни и на ток, а не бели All Star.

via The Man Repeller

Конската опашка на Dries Van Noten 



Колкото и да обичаме да носим косата си пусната, тези златисти пръстени, придържащи конските опашки на моделите от ревюто на Dries Van Noten, ни предизвикват да се посветим на прибраната коса поне за седмица.

Прежалихме реещата се коси, но остава да намерим пръстените. Някакви идеи?

via Song of Style

Ин Дъ Микс



Първо харесваме новата прическа на Джейн от Sea of Shoes много повече от преди, но не заради това ти я показваме, а заради чудесното миксиране на тенденции, което е приложила - райе и животински принт.

Чудесна е!

via Sea of Shoes

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.