Следва

Задушени картофки със сметана и синьо сирене

Колко солено ще му излезе разводът на Арнолд Шварценегер

Аферите на Арнолд с чужди жени и информацията, че освен това, което призна, има още две извънбрачни деца, ще му...

Celebrities преди 12 години

Аферите на Арнолд с чужди жени и информацията, че освен извънбрачното дете, за което призна, има още две, ще му струват 200 млн долара, твърдят американските таблоиди.

"Терминатор"-ът и бивш губернатор на Калифорния преди седмици се раздели официално с Мария Шрайвър, с която деляха един покрив в продължение на 25 години. Бившата му половинка разкри, че ще използва извънбрачното му дете от Милдред Баена, за да му вземе между 200 и 400 млн. долара.



Колко точно ще вземе госпожата от фамилия Кенеди от бившия си съпруг обаче е трудно да се каже, предвид това, че е подписала предбрачен договор, който й осигурява половината от състоянието на Шварценегер.

Сумите са безспорно невъобразими, не знаем какво може да се купи с 200 милиона, но дали са достатъчно добра компенсация за това, че си случила на неверен съпруг!?
Може би!



 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 8 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 5 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.