Следва

We Love: модели без ретуш

Горещият град. Нашествието на платформите!

Педикюрът не може да чака повече. И за разлика от лондончанки, които си го показваха демонстративно още през...

Fashion преди 12 години

Педикюрът не може да чака повече. И за разлика от лондончанки, които си го показваха демонстративно още през януари, при нас определено феноменът голи крака и пръсти се случва в разумните температури около и над 25 градуса. Е, време е вече!

И тъй като почти изпратихме май, а юни бележи началото на летния сезон, сме готови за най-силната тенденция при сандалите този сезон – платформите.

Според анкета, която направихме преди време сред читателите на ViewSofia, се оказа, че над 60% от дамите са готови да обуят 10-сантиметровите платформи и дори някои от тях споделиха, че тези модели са най-удачният и удобен вариант за ходене на високо, ако изобщо има такъв.

Съгласни или не – факт е, че това лято имаме изключителния шанс да се разхождаме в най-високите си обувки, което е чудесна новина за самочувствието ни. 

Както винаги, сме готови със задачата преди всички и намеримхме за теб перфектните платформи, вдъхновени от тези в колекциите пролет-лято 2011.

За да те ориентираме в техния изобилен свят, ги разделихме условно на 4 групи – дървени платформи, такива от корк, еспадрили и онова, което обединява всички - прекрасните цели платформи или така наречените wedges.

Виж как, кои модели и защо да ги носиш в галерията горе>>
 

More Fashion