Следва

Моята формула за "Финес и настроение". Игра с уникални награди от ViewSofia и Тандем

Козирогът - най-секси знак тази седмица! Лъвът е най-щастливият

При Овена парфюмът, на който ще ухае, ще определя съдбата му тази седмица. Внимание с нетрадиционните...

All About Life преди 12 години

Планираш, очакваш, надяваш се, получаваш, губиш. Но винаги се нуждаеш от още един добър съвет как и кога е най-разумно да действаш, да почиваш или просто да направиш един разумен шопинг.

Астрологът на Вю София Милка Георгиева е отново на твое разположение всяка седмица от понеделник до неделя, за да даде най-добрата прогноза за състоянието на личния и професионалния ти живот.

Ето какво очаква всеки представител на зодиака тази седмица накратко, а пълният Хороскоп за седмица 30 май – 5 юни чети в каре Хороскоп:

При Овена парфюмът, на който ще ухае, ще определя съдбата му тази седмица. Внимание с нетрадиционните аромати. Телците ще са в капана на съдбата си, въпреки всички опити да избягат от нея – съветваме ги да не си хабят силите, а да се оставят да им случи онова, което трябва.
За Близнаци е добър период за творчески изяви, клас по грънчарство или градинарство ще им се отрази добре.
Астрологът съветва Рак да не пада духом тази седмица, ще има дни, в които всичко ще им се струва като края на света, но представителите на тази зодията не бива да се отчайват, защото всичко е само в главите им.
Тази седмица Лъвовете ще бъдат най-щастливи в зодиака, а пък Девите ще проявяват изключителна интуиция – трябва само да й се доверят.
Везните също ще имат желание да творят и звездите чертаят осъществяване на много от замислените планове. За съжаление на Скорпиона, той ще е най-негативният знак тази седмица, астрологът препоръчва да не се поддаваш на страховете си.
Стрелецът ще анализира всичко преди да действа, което от една страна не е лош подход. Най-секси пък ще бъде Козирогът, независимо какво ще прави вкъщи или в работата. За Водолея се очертава вълнуваща седмица, в която освен срещи с приятели, го очакват и съвършенство в професионален план, за което той отдавна мечтае.

А Рибите ще бъдат много откровени, но внимание – важно е към кого и защо отправят критики, да не бъдат разочаровани после.

Как обаче всичко ще се нагласи, виж в каре Хороскоп.
 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.