Следва

Защо трябва да прочетеш „Островът под морето“ от Исабел Алиенде или да го спечелиш

News Екстаз в понеделник - гардеробът на Лили Алън във Vogue; Яне се ожени; Дженифър Лопез обвини Салма Хайек в кражба

През месец юни тя ще разкрие целия си стил пред модните любители, като представи дрехите си от ежедневието...

Events преди 12 години

1. Лили Алън ще отвори гардероба си пред света през очите на списание Vogue.

През месец юни тя ще разкрие целия си стил пред модните любители, като представи дрехите си от ежедневието си, както и предполагаемата си сватбена рокля, в която ще се омъжи през юни за годеника си Сам Купър.

Лили Алън наскоро откри съвместна модна линия със сестра си, а преди това привлече вниманието на Карл Лагерфелд, който я превърна в модна икона и и вдъхна доверие в потенциала й.

Много от феновете на винтидж стилът й очакват с нетърпение да се запознаят с гардероба й, а на нас ни е интересно дали в него ще включи много от дрехите на Chanel?

Още по-любопитно е кой ли ще е избраният от нея дизайнер за сватбената й рокля?

2. У нас пък се състоя друга сватба на лидера на партия "Ред, законност и справедливост" Яне Янев, който се ожени за избраницата си Галя.


сн. 24 часа

Двамата се подписаха в присъствието на кумовете, най-близките си роднини и приятели на поляната край Роженския манастир след типична за българските традиции „крадене на булката”.

После сватбеният кортеж се отправи към Сандански. В църквата "Свети Георги" в родния град на Яне Янев се венчаха младоженците според каноните на Българската православна църква.

На сватбата са присъствали приблизително 300 души, като гостите от страна на булката са били само 30.

Янев бе нападнат от медии, че сватбата е предизборна кампания и хитрина, с която иска да отнеме вниманието от скандалите и приказките за неговата сесксуалност, но както се предполага всички отричат.

3. Американският певец Шон Кингстън (Sean Kingston) е пострадал тежко при каране на джет-ски в Маями, съобщава пресаташето му в Туитър.



Джетът се е разбил в мост, което е предизвикало той и неговата спътница да пострадат и да бъдат хоспитализирани за неопределен период от време.

Неговите близки не разкриват все още детайли около състоянието на изпълнителя на “Beautiful girls”. Силно се надяваме пострадалите да са вън от опасност и да имаме скоро ново парче за лятото от него.

4. Холивудската звезда Джеф Конуей (Jeff Conaway) почина в петък след дълга борба за живота си през последното десетилетие.



Джеф е известен най-вече на българската публика с участието си в класиката Брилянтин, редом с Джон Траволта и Оливия Нютън Джон.

Неговата борба с наркотиците и алкохола в продължение на 10 години завърши пагубно, като последните две седмици от живота си беше в кома.

Оливия Нютън Джон казва в изявление: „Джеф беше човекът с най-доброто сърце, което познавах. Той беше прекрасен актьор и част от семейството ни дълги години. Ще липсва безкрайно на всички!”. За съжаление, това е поредния талант, който си отива от този свят заради пристрастеност.

5. Нещо забавно от световната сцена тази седмица е обвинението на Дженифър Лопез към Салма Хайек, че е откраднала тоалета й.



В действителност Дженифър е първата, която се появява с болеро на Gucci по време на галата в музея Метрополитън в Ню Йорк.

Изглежда много свежо в него и както знаем въпросната гала беше отразена отблизо от медиите по цял свят.

Две седмици по-късно Салма Хайек се появява със същото болеро, но в червено в Кан, което предизвиква негодуванието на Дженифър Лопез.

В защита на Хайек можем да кажем, че тя по-скоро рекламира компанията на мъжа си, който е собственик на Gucci, отколкото да краде визията на Лопез.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?