Следва

Задушени картофи с вино, домати и магданоз

Моята формула за "Финес и настроение". Игра с уникални награди от ViewSofia и Тандем

Ето какво трябва да направиш. ViewSofia заедно с Тандем обявяваме съвместен конкурс за креативно мислещи...

Food преди 12 години

Отново имаме изненада за теб. Голям подарък за лятната ти почивка и друг за настроение.

Ето какво трябва да направиш. ViewSofia заедно с Тандем обявяваме съвместен конкурс за креативно мислещи, ценители на изтънчения вкус, качествената храна, доброто настроението и красивата фигура жени. Защото идва лятото и в главата си имаш милион идеи как да прекараш всеки ценен слънчев ден.

Състезанието е под надслов „Финес и настроение”, и ти трябва да ни напишеш своята оригинална формула по темата, като свободата ти за идеи е неограничена.

Например, какъв е любимият ти деликатес. В менюто ти през деня задължително има от любимите ти сезонни плодове или предпочиташ стабилния обяд. Ободряваш се следобед с десетминутна разходка или с кафе и любимия ти сайт, или с вкусен сандвич с черно хлебче и ...., а вечер те зареждат срещите с приятели или освежаващ летен шопинг. Всичко, което дава смисъл на деня ти, добавя му финес и настроение е твоята формула.

Конкурсът стартира от днес, 30 май, с който символично изпращаме пролетта, и ще продължи точно четири седмици, от които в края на всяка една ще обявяваме победител, който ще печели нещо вкусно и полезно от нас с подбрани деликатесни продукти на Тандем, комплект за вино от 5 части и бутилка качествено вино. Шунките и филетата от серията „Финес и настроение” са известни с висококачественото си месо, с по-малко мазнини и липсата на всякакви оцветители и глутен. Те са здравословни и дават лекота и повече енергия и знаеш, че поддържат във форма красивата фигура.

Голямата награда на конкурса пък ще бъде обявена в края на месеца като всички участници до този момент ще имат еднакъв шанс да станат победители.

Незабравим уикенд за четирима в къща във вилно селище „Кочорите”, разположено в курортен комплекс Пампорово е голямата прохладна награда, за твоята иникална формула за Финес и настроение.

Екипът на ViewSofia и Тандем очакват твоите оригинални идеи и забавление с нашата игра!

Прати всичко на [email protected].
 

More from View Sofia

More Food