Следва

Дизайнери за следене: Михаел Ван Дер Хам/Michael Van Der Ham

Назаем взехме: Еволюция на вечността - големи кръгли обици

Кръглите обици-халки са абсолютен хит и ще ги видиш в дефилетата на много от най-добрите в бранша. А Moschino ги превърна дори в нещо като своя запазена марка.

Fashion преди 12 години

Ето ти една тенденция, която задължително не трябва да пропускаш това лято.

Кръглите обици-халки са абсолютен хит и ще ги видиш в дефилетата на много от най-добрите в бранша. А Moschino ги превърна дори в нещо като своя запазена марка.

Признаваме, че доскоро ги смятахме по-скоро за пошли и не на място в който и да е аутфит, може би повлияни от абсолютното им преекспониране от едни или други субкултури на родната музикална сцена, но тук искаме да благодарим на колегите от френския Vogue, които ни подсетиха всъщност колко прекрасни тези обици могат да бъдат.

Те изгряват в края на шейсетте години, заедно с големите модни икони, а най-силният период на тънките големи халки е през седемдесетте, когато на мода са широките панталони, ресните и хипи принтовете.

После, сякаш се скриват за известно време, докато през осемдесетте Мадона не редуцира леко размера им, за сметка на дебелината, и отново ги прави по-известни от всякога.

Минимализма на деведесетте, обаче си казва тежката дума и те се появяват отново чак в началото на Милениума, всички си спомняме Дженифър Лопез, която просто не спираше да ги носи. И така до днес.

Затова разгледай галерията по-горе, която освен с предложенията на Vogue, oбогатихме с още красиви снимки. Ще излезеш вдъхновена, обещаваме.

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.