Следва

Детство мое, кулинарно и вълшебно! Как се приготвя следобедна закуска за шампиони

Близнаците през юни ще омайват с привлекателност, а Ракът ще бъде най-силно изкушаван. Виж още в месечния хороскоп

Освен всяка нова година и всяка нова работна седмица, началото на нещо хубаво или на дълго чаканa промяна..

All About Life преди 12 години

Освен всяка нова година и всяка нова работна седмица, началото на нещо хубаво или на дълго чаканa промяна отбелязваме символично и с всеки нов месец.

Какво ни се случва според прогнозата на астролога през летния юни виж накратко изведено в текста, а подробностите - в каре Хороскоп. (На снимката горе: един емблематичен представител на знак Близнаци - Мерилин Монро, която е родена точно днес на 1 юни през 1926 година.)

Овенът ще е способен да извършва дори и невъзможни неща, а решенията през месец юни могат да доведат до странни и неочаквани неща.

При Телец сексуалната му енергия ще е в основата на всичко и на това, че почти никога няма да остава незабелязан. Последната декада на месеца е добро време за експерименти с външния вид, за създаване на нов имидж и посещения при стилисти и гримьори.

Юни ще донесе на Близнак доста ярки и запомнящи се събития. Мини поли, дънки и малко открита сексуалност ще привлече в живота им приятни интриги и приключения.

Ракът пък ще бъде този, който ще се изкушава, но на преден план ще излязат професионалните дела, а позитивизмът ще му донесе успех в тях.

Лъвът през юни ще е с явно изразена професионална ориентация, и е възможно за личен живот почти да не му остане време. И въпреки това не бива да прави никакви жертви този месец, това е период, в който той ще трябва да взема, а не да дава на другите.

За Девите юни ще преобърне надолу с главата всичко в живота им, но ако внимателно са подбрали цветовите комбинации, това може да им донесе успех и то не само в любовта.

Кардинални промени да чакат също Везните. Ако все още не са срещнали любим човек, малко вероятно е този месец да срещнат истинската любов.

Скорпионът през юни да избягва опасните ситуации и да не прави експерименти върху себе си и близките си.

На Стрелеца ще му се налага да избира между чувства и пари и хаосът в личния му живот ще дойде точно този топъл месец.

Водолеят ще иска да впечатлява околните, но да внимава със значението на жестовете, за да не остане погрешно разбран.

Рибите през юни ще имат нужда от концентрация, търпение и повишено внимание към всичко случващо се.

Чети подробностите за твоята и неговата прогноза в каре Хороскоп.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.