Следва

Твоята скъпоценна кожа. Чисто новата серия на Avon се грижи за нея от 25 до 40

Beauty Essence с Ева Кикерезова

Най-силното оръжие на Ева Кикерезова е хубавата й кожа, безупречната й усмивка и финото изваяно тяло, а само ...

Celebrity beauty преди 12 години

Красотата и женствеността са независими от възрастта и не могат изкуствено да бъдат създадени, е казала самата  Мерилин Монро, и ние категорично вярваме в това.

Ева Кикерезова е толкова хубава, че може буквално да те залепи на екрана, докато върви светското й предаване "Звезден прах" по bbt.

Най-силното оръжие на Ева е хубавата й кожа, безупречната й усмивка и финото изваяно тяло, а само преди година една от най-очарователните водещи в българския ефир стана и майка. Човек ще каже, че си има всичко. И да, така е. И това не се дължи на нищо друго, освен на баланса между кариерата и личния й живот и на добре поддържаното самочувствие.

И тъй като лятото дойде, ура, преминахме през подготовката за освежаване на духа и гардероба, сега е време да видим как го правят те – най-красивите и най-свежите лица от ефира.

Горещите аксесоари за моето лято...
Обемните и много шарени бижута с камъни, които аз лично обожавам.
Летният ми цвят е... бяло, розово и тъмно синьо. Напоследък много харесвам и бежовото.
Задължително всяка ваканция ходя .... на море в България и на екскурзия в държава, в която никога не съм била.

В гардероба ми има...
От всичко по много. Обичам си дрехите, обичам си чантите, аксесоарите и обувките. Даже не си ги обичам, а направо си ги обожавам. Ако нещо се случи с някоя моя дреха – например получи петно, което не може да се изпере, или ще се опитам да я пребоядисам, или ще се опитам да я прекроя или да й добавя някой детайл, за да продължа да я нося. Не обичам да изхвърлям дрехи.

Сутрин не излизам без...
Парфюм!

Фактор СИГУРНОСТ при мен е...
Каквото и да облечеш, ако добавиш комплект бижута с перли, винаги ще бъдеш на ниво, а класата ти ще е висока. Прибраната прическа също е много удобна за всякакви случаи. За да се чувствам винаги подготвена за всякакви ситуации, в колата ми постоянно стои една рокля в бяло и черно с чифт черни обувки на ток. До сега само веднъж ми се наложи екстремно да се преоблека, но въпреки това тя ще продължи да си стои там. Най-много да я сменя с нещо бяло...

Първото нещо, което слагам върху лицето си...
Иизмиващ гел за лице и крем за околоочния контур.

В чантата ми през лятото има...
Слънчеви очила и пудра, както и стъклена бутилка с минерална вода.

Ухая на...
Всеки ден сменям парфюмите си според настроението ми и според това как съм се облякла. Имам над двайсет аромата.

Когато искам промяна…
Се подстригвам или сменям начина си на гримиране.



Най-драстичната промяна, която съм правила с външния си вид...
Никога не съм правила драстични промени във външния ми вид. Имаше един период от време, в който водех предаването всяка седмица с различна перука и тогава беше доста забавно.

Какво никога не трябва да прави една жена с външния си вид…
От брюнетка да стане блондинка от първия път и то в домашни условия. Обратното също е вярно.

Спортувам...
Когато родих, нямах много време за спортуване и използвах всеки един момент, като например изкачвах стълбите на нашата кооперация с бебето на ръце по няколко пъти. Освен това имам и гирички вкъщи, които обичах да вдигам. Сега плувам и правя разходки, като по специален начин стягам мускулите на тялото ми. Това е идеален метод за стягане на тялото за работещите и заети майки.

Чувствам се най-красива в...
Рокля и на средно висок ток.

Устните ми са в любимия ми нюанс…
На розовото или червеното.

И най-важното за добрия ми външен вид си остава...
Доброто самочувствие и нагласа към света. Не трябва да забравяме, че хората ни приемат така, както ние самите се представяме.
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя