Следва

Подготовка за горещо лято. Споделените тайни носят подаръци. Безкомпромисният Braun Silk-epil 7 Dual и маникюр и педикюр от CND

Твоята скъпоценна кожа. Чисто новата серия на Avon се грижи за нея от 25 до 40

Ако направиш статистика колко дребни неща има в гардероба ти, на които си отделяла внимание, време и средства...

Hair преди 12 години

Ако направиш статистика колко дребни неща има в гардероба ти, на които си отделяла внимание, време и средства, а никога повече няма да облечеш, може би ще се окаже, че си направила грешна инвестиция за хиляди. Но ако кожата ти е гладка като кадифе и никой не може да разпознае на колко години точно си, то парите, вложени в козметика и процедури определено имат възвращаемост.

Затова е толкова важно да насочиш вниманието си към продукта, който ще ти е верен поне до близките пет гоини. Защото един бял топ може да влиза в невероятни комбинации, но един крем или почистваш лосион ще направи кожата ти да изглежда безупречно върху него.

И ако смяташ, че това ще ти струва скъпо, ти предлагаме една чудесна алтернатива на цена и качество. Новата серия на Avon Solutions Youth Minerals, която използва силата на природата и възможностите на науката, за да разкрие естествената ти красота.

Интересното при нея е, че използва минерала аметист, за да стимулира производството на колаген в кожата. От далечните вулканични скали в Минас Гераис в Бразилия, аметистът извлича богатия си лилав цвят от колагено-стимулиращия манганит. Просто вълшебство, което възстановява здравето и младежката красота на кожата.

Аметистът е комбиниран с богати на хранителни вещества био-минерални съставки, с цел стимулиране производството на колаген и еластин в тялото. В същото време системата е проектирана да потиска пигментацията.



Цялата серия Youth Minerals съдържа всичко необходимо за твоята кожа - енергизиращ почистващ крем, ободряващ дневен крем с фактор 20, възстановяващ нощен крем и енергизиращ тоник и се препоръчва на жени между 25 и 40 години, със забележими първи признаци на стареенето. Почти вечен.

Избери своя продукт от новия каталог на Avon.
 

More Hair