Следва

Първият франчайз салон от международната верига Stephan отвори врати в София

Подготовка за горещо лято. Споделените тайни носят подаръци. Безкомпромисният Braun Silk-epil 7 Dual и маникюр и педикюр от CND

Напиши ни, сподели ни, подскажи ни за всичко това.За кожата на лицето и тялото...

Beauty News преди 12 години

Отново ти си на ход.
Втора седмица откакто официално обявихме лятото за моден факт, вече сме във форма за топлите дни, но пред нас остава въпросът как продължаваме да изглеждаме толкова свежи и красиви дори на изтощително високи температури.

За да сме максимално полезни, вместо ние сами да търсим разковничето на добрия стил и перфектния външен вид през горещото лято, питаме теб отново каква е тайната. Твоята лична, изпитана през годините или взета от приятел формула на това да си винаги в толкова блестяща форма.

Дали заради козметичните процедури, които отскоро си започнала или заради новия автобрронзант, но ти си убедена, че тялото ти никога не се е чувствало по-щастливо.

Затова те питаме кои са основните правила на твоето добро самочувствие в града, в офиса и на плажа?
Разкажи ни например:

За кожата на лицето и тялото използваш подхранващ крем с висок слънцезащитен фактор, лосион с ароматерапевтичен ефект или пълен с последните продукти на пазара козметичен несесер?
За красивите ти крака – епилация, депилация, масажи за стегнати бедра, автобронзант от висок клас или хубав подхранващ крем, ярък лак за нокти или перфектен неутрален педикюр?
За косата – нов по-ярък цвят, маска или нови продукти, които да я пазят от слънчеви вреди?
За твоето здравословно хранене - задължително сезонни плодове, студени коктейли или пък всяка сутрин топъл зелен чай и ефикасен нисковъглехидратен режим?
И за да си винаги перфектна, дори при високи температури – само сочен гланц в любимия ти цвят и хубава спирала или чисто лице, което ексфолираш редовно под душа?

Напиши ни, сподели ни, подскажи ни за всичко това на познатия ти адрес [email protected], а ние както винаги ще те наградим с последното и най-доброто на пазара. Този път е безкомпромисният що се отнася до гладки крака Braun Silk-epil 7 Dual, първият по рода си, който осигурява в едно депилация и пилинг и е създаден да работи под вода.



Braun Silk-epil 7 Dual премахва напълно косъмчетата като оставя минимално количество от досадните неприятни враснали такива. Всичко това Braun дължи на ексфолираща технология, заимствана от Gillette Venus. Невероятно, но факт. В главата са монтирани ножчета, които премахват мъртвите клетки, изглаждайки кожата до копринена мекота, преди това 40 уникални пинсети гарантират захващане и на най-фините по размер косъмчета. Той е просто гениален!



Ако искаш още убеждаване, ето и едно видео, което ще ти докаже вълшебните способности на революционния Braun Silk-epil Dual.



Това съвременно чудо на женското съвършенство ще получат три от вас, дами, които ни споделят тайната на своята свежест в горешите летни дни.



Освен три епилатора от последната иновация на Braun Silk Epil, има и още една изненада - педикюр и маникюр от CND, от които освен с невероятни крака и ръце, чак за завиждане, ще излезеш навън тонизирана и великолепна.

Maникюрът включва:
Оформяне на ноктите, почистване и поддържане на кутикулите, грижа за ноктите и кутикулите, лак и ефект по избор от колекцията на CND Colour&Effects или луксозната колекция Jason Wu &CND , грижа за кожата на ръцете с лосион за ръце Scentsations с аромат по избор и прекрасен релаксиращ масаж, който ви потапя в свят на прекрасни аромати и усещане на мекота и блясък.

Педикюрът:
Оформяне на ноктите и кутикулите, почистване на петите и загрубялата кожа, грижа за ноктите, лак и ефект по избор от колекцията на CND Colour&Effects или луксозната колекция Jason Wu &CND, терапия за пети Cucumber Heel Therapy, процедурата завършва с масажен ритуал с хидратиращото масло или лосион Scentsations, който релаксира кожата на краката като оставя сатетен комфорт.

Забележка: Наградата маникюр и педикюр можеш да ползваш само в София, така че ако я спечелиш и не си от тук, си купи билет за насам, защото си заслужава.

CND е световен лидер в индустрията за маникюр и педикюр. CND задава глобалните модни тенденции в областта на маникюра с изключителните си артистични колекции за някои от най-популярните световни дизайнери, сред които са Марк Джейкъбс, Луи Вютон, Каролина Херера,и много др. Тази година излезе и първата колекция дизайнерски лакове, създадена от CND и Джейсън Ву.

Сред най-известните продукти на CND са: популярният гел лак Shellac, колекцията Color & Effects (50 цвята и 15 ефекта), колекция лакове Jason Wu & CND, професионалната серия лосиони и душ гелове за ръце и тяло Scentsations и редица други продукти за висококачествена грижа за ноктите, ръцете и краката. В България марката CND се представлява от Интеркозметика.

Чакаме те!
 

More Beauty News