Следва

Trend report: Горещият град и слънчевите очила

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Френското издание на списание Elle сложи бременна снимка на Карла Бруни на корицата на последния си брой...

All fashion преди 12 години

Daily Mail мразят Кейт Мос

За да докажат, че лицето на модела Кейт Мос вече е доста състарено, сравнено с началото на кариерата й, Daily Mail публикуваха материал със снимки, проследяващи периода от първа корица на Кейт за сп. Brides до днес.

На снимките можем да видим модела на 17 и 37 години, като всяка е придружена с коментар. Накрая завършват със следното твърдение: "В момента Кейт е заета с подготовката на юлската си сватба с Джейми Хинс. Тоалетът й за големия ден ще бъде изненада, но едно е сигурно: тя ще бъде почти неузнаваема от 17-годишното момиче със свежо лице, което видяхме преди 20 години." Като че ли ничия визия не се променя след тийнейджърските години. Все пак остаряването си беше естествен процес?!

Бременната Карла Бруни на корицата на сп. Еlle



Френското издание на списание Elle сложи бременна снимка на Карла Бруни на корицата на последния си брой. Първата дама е заснета на 17 май тази година, но снимката не е правена специално за корицата. В броя Карла най-накрая признава бременността си, след като упорито я кри последните месеци.

Снимката на Карла е правена за кампанията й за борба с неграмотността и е очарователна, но според нас никак не се вписва в понятието "корица на модно издание".

Карл Лагерфелд нарече хората, които биха писали биографията му "мързеливи прасета"

Loading…

След като бе попитан кого би избрал да напише биографията му, Карл Лагерфелд отговори: "Който и да е, не може да ми пука по-малко" и добавя "Не бих отделил твърде много внимание на бедните хора, които ще се опитат да напишат тази книга... Интересното е, че хората всъщност са мързеливи. Ако работеха здраво, щяха да намират интересните неща. Никой не ги намира! Така че, мога да си позволя да кажа "Майната ви на всички, мързеливи прасета." И със сигурност няма да им помогна!"

Поведението му е неприемливо.

Джесика Бийл и Фарел Уилямс за Revlon



Ролята в рекламата към новата кампания за спиралaтa Grow Luscious Plumping Mascara на Revlon, изпълнявана от Джесика Бийл определено можем да обявим за най-слабата й до сега. Въпреки че песента към видеото е написа и изпълнена от прекрасния Фарел, участието му в клипа също не бихме определили като прекрасно.

Идеята на видеото Hypnotized, режисирано от Darren Aronofsky, е секси история, в която Джесика съблазнява Фарел с ослепителния си поглед.

Изображениета от кампанията на Chanel есен 2011 били откраднати



Оказа се, че снимките от последната кампания на Chanel за сезон есен-зима 2011, които се появиха в Интернет наскоро, са били откраднати. Карл Лагерфелд твърди, че нищо от заснетото все още не е пускано официално в медиите.

Кампанията е по-интересна от всички до сега не защото г-н Лагерфелд стои зад обектива отново, а заради стайлинга, дело на Карин Ройтфелд.

Нямаме търпение да я видим цялата.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.