Следва

We Love: Кафтан

След Хелена Кристенсен и Лили Коул облече модела на Николай Божилов, първенец на Triumph Inspiration Award 2010

Миналата година Хелена Кристенсен, тази година Лили Коул. Истинските звездни мигове за 37-те финалисти на ...

All fashion преди 12 години

Миналата година Хелена Кристенсен, тази година Лили Коул. Истинските звездни мигове за 37-те финалисти на конкурса Triumph Inspiration Award 2011 тепърва предстои.

Сред талантливите млади дизайнери от цял свят ще се състезава и българската победителка в националния финал Евелина Гелина, 2 курс, НХА с модела си „Многолик индувидуализъм” и се надяваме на успеха, какъвто имаше Николй Божилов миналата година в Лондон, а именно – първото място.

Световният финал на конкурса ще се състои на 6 юли по време на Седмицата на модата Mercedes Benz в Берлин.
От утре обаче ще може да гласува всеки, който иска да участва в избора за победител на официалния сайт на конкурса www.triumph-inspiration-award.com до 22 юни.

Както казахме, супермоделът Лили Коул е този път звездното лице на дизайнерските произведения на младите момичета и момчета, като освен цветната инспирация на Евелина, Лили представи и друг български творец - миналогодишният победител Николай Божилов и неговия адаптиран модел. 


Лили Коул в модела на Николай Божилов; отново Лили в модела на Евелина Гелина

За работата на Ники Лили признава, че е чудесна, защото бельото е едновременно удобен за носене и необичайно. Червенокосата моделка изгаря от нетърпение да срещне със създателя на "Мофрология" очи в очи в Берлин за шоуто на 6 юли. Блазе му на Николай!

Адаптираният модел на Ники Божилов може да се купи. То ще се продава в избрани магазини на Триумф по целия свят, както и в България, от месец юли 2011 г.
 

More All fashion