Следва

Закуската и защо всички твърдят, че е толкова важна

Моята формула за финес и настроение - Божидар Божков

Състезанието е под надслов „Финес и настроение”, и ти трябва да ни напишеш своята оригинална формула ...

All About Life преди 12 години

ViewSofia заедно с Тандемобявихме съвместен конкурс за креативно мислещи ценители на изтънчения вкус, качествената храна, доброто настроението и красивата фигура жени и мъже. Защото идва лятото и в главата си имаш милион идеи как да прекараш всеки ценен слънчев ден.

Състезанието е под надслов „Финес и настроение”, и ти трябва да ни напишеш своята оригинална формула по темата, като свободата ти за идеи е неограничена.

Конкурсът стартира на 30 май, с който символично изпратихме пролетта, и ще продължи точно четири седмици, от които в края на всяка една ще обявяваме победител, който ще печели нещо вкусно и полезно от нас с подбрани деликатесни продукти на Тандем, комплект за вино от 5 части и бутилка качествено вино. Шунките и филетата от серията „Финес и настроение” са известни с висококачественото си месо, с по-малко мазнини и липсата на всякакви оцветители и глутен. Те са здравословни и дават лекота и повече енергия и знаеш, че поддържат във форма красивата фигура.

Голямата награда на конкурса пък ще бъде обявена в края на месеца като всички участници до този момент ще имат еднакъв шанс да станат победители.

Незабравим уикенд за четирима в къща във вилно селище
„Кочорите”, разположено в курортен комплекс Пампорово е голямата прохладна награда, за твоята иникална формула за Финес и настроение.

Но преди уикенда, нека видим кой се оказа първият победител, избран от екипа на Вю София и Тандем да спечели комплект за чудесна фигура, и настроение.

Името му е Божидар Божков, а ето какво го поддържа в перфектна форма:


Дълго време си мислех, че водя здравословен начин на живот. Сутрин закусвах обилно. На обяд хапвах подобаващо. Вечер не вечерях. Така пише в дебелите книги: трябва да се закусва много, да се обядва малко, а вечер да не се яде.

Освен това, там пише, че трябва и да се върви пеш. Ако може, много. Е, аз и пеш вървях. Обаче дебелеех и то сериозно. Висок съм около 1,80 и в началото на април вече тежах почти 95 килограма.

Ако имах по тялото си достатъчно мускули, такова едно тегло сигурно нямаше да е проблем. Какъвто обаче не бе моят случай. Та така стигнах до положение да не мога да заспя вечер от тежащи тлъстини. Беше ужасно.

В началото на април, след като пореден мой приятел ми каза, че съм понадебелял, взех кардиналното решение да променя дневния си ред. На първо време трябваше да унищожа всички мазнини по тялото си. Поради което приложих строга диета - храна, изобилстваща от плодове и зеленчуци, в която няма никакви мазнини. В края на май вече бях свалил почти 16 килограма. А днес денят ми е съвсем спокоен и доволен.

Сутрин не се събуждам изпотен. Със ставането не мисля за всичката храна, която трябва да изям през деня. Дори въобще не закусвам, напук на дебелите книги. На обед хапвам достатъчно, без да се тъпча. По принцип харесвам много мляко и то остана от стария ми хранителен режим задължително в менюто. Но хапвам и други неща. Днес, например, няколко парченца луканка. От старите си навици запазих единствено ходенето пеш и липсата на вечеря. Чувствам се перфектно, не изпитвам глад и се надявам да задържа килограмите дълго време.

Към всичко това трябва да добавя, че щастието е и в отличното здраве, както и в срещите с близки и приятни хора. Имам късмета роднините да мога всеки ден да виждам най-близките си същества. Това е моята формула за финес и настроение.

Весело лято :)

Чакаме и твоята формула на адрес [email protected].

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 22 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.