Следва

MAC се съюзава с Gareth Pugh в нова козметична линия

Първият франчайз салон от международната верига Stephan отвори врати в София

Водещата фризьорска верига Stephan представи официално първия си франчайз салон в България, част от успешния модел на марката за развитие на центрове за красота в цял свят...

Beauty преди 12 години

Водещата фризьорска верига Stephan представи официално първия си франчайз салон в България, част от успешния модел на марката за развитие на центрове за красота в цял свят.

Салонът се намира в кв. Изток, ул. Николай Хайтов 2 (срещу Интерпред) и отговаря изцяло на високите критерии за качество на веригата и стратегията и за позициониране в престижни градски зони. На твое разположение от 9 до 21 часа всеки ден са четири работни места, специален кът за боя, място за изчакване и четене, както и зона за маникюр. Екипът на новия салон се състои от трима фризьори, специално подготвени във фризьорската академия на марката в София за работа по метода Stephan и натрупали опит в елитни салони.

Салонът работи с пълната гама от професионални продукти за коса на L’Oreal Professionnel. Маникюрът е поверен на CND, като в портфолиото от услуги е включена и процедурата Shellac.

Интериорът е подчинен на концепцията за елегантност и естетика, вътрешното обзавеждане е създадено в синхрон с модерните световни тенденции с акцент върху комфорта и функционалността.



“Фризьорите в този салон са преминали специално обучение в Академия Stephan, което им отрежда място сред водещите коафьори в България. Единствено най-добрите получават предложение за работа във веригата, а селекцията е безкомпромисна и изключително прецизна, за да можем да гарантираме топ качеството на услугите във всеки един салон, носещ името на марката.”, коментира Васил Михайлов, артистичен директор на Stephan за региона. „В новото попълнение към веригата сме приложили цялото ноу-хау на марката, което я отличава от всички останали на пазара: уникален фризьорски метод на работа, съобразен с индивидуалните особености на всеки клиент; перфектно подготвен персонал; работа с качествени професионални продукти и отлично ценово позициониране.”

 

More from View Sofia

More Beauty