Следва

Подготовка за горещо лято. Твоите споделени тайни - Марина

Кожата преди и след залез слънце. Защита от Biotrade

Благодарение на Biotrade обаче, съвременната защита от слънчевите лъчи вече не звучи като научна фантастика...

Hair преди 12 години

Погрешното мнение, че единствено през лятото трябва да се грижим за надеждната защита на кожата от вредното влияние на UVA-лъчите, вече е минало. Днес всяка уважаваща себе си жена знае – правилната грижа за кожата, включва ежедневна и сигурна защита от вредното влияние на слънчевите лъчи. Но предпазваме ли се правилно?

Последните научни проучвания и изследвания показват, че UVA-лъчите имат изразен фотоканцерогенен ефект предизвикват т.н. фотостареене на кожата, а най-често предлаганите и използвани средства от масовата слънцезащитна козметика се разграждат под влияние на ултравиолетовите лъчи, което довежда до рязко намаляване на степента на защита още след първия час. Освен това повечето от тези препарати съдържат агенти само за UVB защита.

Благодарение на Biotrade обаче, съвременната защита от слънчевите лъчи вече не звучи като научна фантастика, а всички ние можем да се наслаждаваме без задръжки на мечтаните слънчеви дни.

Лицето обикновено е най-онеправданата част от тялото ни – през зимата то единствено не може да бъде спасено от студения вятър, а през лятото дори широкополата шапка не е достатъчна, за да го скрие от палещите лъчи.

Но вече има надеждна и сигурна преграда срещу тази заплаха и тя се нарича MELABEL СЪН, слънцезащитният крем за лице с фактор SPF 30 от Biotrade.

Този мек и нежен крем има хидратиращ и фотозащитен ефект, богат е на антиоксиданти и осигурява истински висока защита от UVA/UVB лъчите. Ежедневната му употреба гарантира доброто здраве на кожата на лицето и е препоръчителен дори след избелващи процедури, лазерна терапия и химически пилинг. Широкоспектърни UVA, UVB, IR филтри осигуряват постепенно и равномерно потъмняване на кожата, без никакъв риск от изгаряне.



МЕЛАБЕЛ СЪН е хипоалергичен продукт с лека формула, който не запушва порите на кожата и не нарушава естествения й баланс. Той попива бързо и не оставя усещане за мазна кожа. Фотоустойчивите филтри, които МЕЛАБЕЛ СЪН съдържа, не се разпадат под въздействието на слънчевата радиация, което е още една причина да го включим в козметичния си must haves за лятото.

Добре би било в козметичния ни набор да прибавим и една дълбоко хидратираща, богата на витамини маска, точно като тази, която BIOTRADE създаде специално за експресно възстановяване на суха, изтощена и увредена кожа.

Балансираната рН формула на Хидромаск, както и съдържащият се D-пантенол спомагат за бързото възстановяване на епителния слой, а кожата се успокоява буквално за броени минути след излагане на слънце. Зачервяванията и дразненето просто нямат шанс. Маската е прекрасно средство за грижа за чувствителната кожа след химичен или лазерен пилинг, както и при изгаряния от друг характер. Може да се приложи като нощен крем, като маска веднага след излагане на слънце или след процедури. Резултатът е винаги отличен – идеално успокоена и сияйна кожа.

На прага на най-горещите летни месеци BIOTRADE ни поднася своя реверанс, предлагайки ни възможността да се погрижим надеждно за здравето на кожата си като ни предоставя възможността да притежаваме двата продукта на промоционална цена. Защото най-добрата защита на кожата от стареене е предпазването й от вредното влияние на слънчевите лъчи и възстановяващата грижа след това.

Научи повече за продуктите на BIOTRADE на www.biotrade.bg.
 

More Hair