Следва

Подготовка за горещо лято: Твоите споделени тайни - Габриела

SPA педикюр?! Да, точно от каквото се нуждаеш

СПА педикюр от CND с луксозната морска терапия CND Marine SpaPedicure, която ще ексфолира, възстанови и ...

Nails преди 12 години

Подготви ли се вече за горещото си лято?! Ако е така, напиши ни как, защото имаш великолепният шанс да спечелиш епилатор Braun Silk-Epil 7 Dual и маникюр и педикюр от истинските професионалисти CND.

Няма нужда дори да ги запечатваш в плик, прати своите споделени тайни на [email protected], с тема "подготовка за горещо лято" и ще те публикуваме, а после и ще те наградим.

И тъй като вече сме обсебени от наградите, които раздаваме, се влюбихме в една уникална спа терапия за педикюра, която предлагат от CND.

Затова при нужда да избягаш с някого, който ще те обгрижва, това е точно той - спа педикюрът.

СПА педикюр от CND с луксозната морска терапия CND Marine SpaPedicure, която ще ексфолира, възстанови и хидратира кожата на краката. Съдържащата се естествена мента омекотява кожата и ги оставя гладки и нежни. Оставя чувство на свежест дълго след процедурата. Крайният резултат са гладки и красиви ходила. А модните цветове на CND ще придадат завършеност на визията.



Процедурата включва:



Стъпка 1 Почистване

С минералната баня CND Marine Mineral Bath краката се почистват и омекотяват като същевременно кожата се предпазва от стреса на околната среда. Продуктът има уникални ароматерапевтични качества, благодарение на благоуханните масла от евкалипт и чаено дърво. Успокоява уморени и отекли крака.

Стъпка 2 Ексфолиация
С ободряващия скраб за крака със соли CND Marine Salt Scrub кожата на краката нежно се ексфолира и заглажда. Хидратира и омекотява в дълбочина с маслата от слънчоглед и жълт кантарион. И всичко това в съчетание с благоуханен аромат. Кожата става като коприна.

Стъпка 3 Подхранване
CND Marine Cooling Masque е охлаждаща маска за крака, обогатена с хидратиращ екстракт от водорасли, подхранващи минерали и успокояващи растителни съставки за омекотяване и освежаване на кожата на краката. Копринената текстура позволява лесно нанасяне и сваляне на маската. Релаксира и успокоява краката.

Стъпка 4 Масаж и хидратация
С хидратиращото масло CND Marine Hydrating Oil се завършва ритуала с масаж, който релаксира кожата на краката като оставя сатетено усещане. Обогатен с витамини и минерали лосионът защитава кожата от външни влияния.

Стъпка 5 Педикюр и лакиране
Класически педикюр и лакиране в модните цветове на Colour &Effects, Jason Wu или световната революция в маникюра Shellac. Въпрос на избор!
Съвършени крака от CND.

Луксозната морска терапия CND Marine SpaPedicure може да откриете в:
Магазин Дъглас, Мол Сердика,
Салоните за красота, работещи със CND
За професионалистите: Интеркозметика ООД,
www.intercosmetica.bg

More Nails