Следва

Trend report - хей гривни, хей ги две

Аргир Коватлиев ни пренесе в 70-те с първата си голяма колекция, наречена "Sizzle"

Колекията "Sizzle", за коятo вече споменахме преди няколко дни, бе представена от 17 момичета. А дрехите от есенно-зимната линия на Аргир Коватлиев...

All fashion преди 12 години

Какво по-подходящо за декор на представянето на подобна колекция от романтичните зали на аристократична София.

Снощи "Дом на Москва" не приюти огромна част от българския моден "елит", а точно тези хора, които всъщност трябва винаги да присъстват на подобни събития - редактори, фотографи и изобщо хора, които разбират от работата си, а не са там, за да се покажат.

Затова харесваме Аргир. Той успява винаги на уцели точната граница в нещата, които прави. Без нищо излишно и преекспонирано. Точно като дрехите, които представи.

Колекията "Sizzle", за коятo вече споменахме преди няколко дни, бе представена от 17 момичета. А дрехите от есенно-зимната линия на Аргир Коватлиев разкават по най-романтичния начин за седемдесетте години на миналия век чрез много високи талии, чарлстон панталони, фини дантели и дълбоки V-образни деколтета.



Кройките са прецизни, но създават усещането за лежерност и най-вече удобство, а цветовете са пастелни, дори бонбонен, веднага си представящ сладолед или лилиум.

Специално за представянето на колекцията, дизайнерката на бижута Милена Чершков, бе изработила своя собствена мини колекция с етикет Милена Чершков за AR. Момичетата носеха обемни гривни, колиета и колани в златно а абсолютна грация. 

Пред погледа на публиката бе прожектирано и видеото, заснето специално за да предтави по мултимедиен начин дрехите, създадени от Аргир. Малкото видео е дело на Микаел Стефанов, а в него виждаме отново лицето на "Sizzle" Мария от Ivet Fashion.



Пожелаваме успех на Аргир! 

More All fashion