Следва

Style trip: Пътеводител на пътешественика

Trend report - хей гривни, хей ги две

Тенденцията да се носят еднакви гривни и на двете ръце тръгна от подиумите, мина през списанията...

Fashion преди 12 години

Тенденцията да се носят еднакви гривни и на двете ръце тръгна от подиумите, мина през списанията и бързо се наложи по улиците, вероятно за прекалено лесното си прилоцение.

Най-лесно и ненатрапчиво е да използваме две еднакви или почти еднакви големи гривни - по една за всяка ръка - които са широки, но не и дебели, изработени от метал, увиващи се около китките като ръкави.

Харесваме този вариант, защото внушава нежно и едновременно властно чувство за римска богиня, особено комбинирано с дълга едноцветна рокля. 



При търсене на по-етно визия обаче гривните може да са повече и различни, но отново повтарящи се по ръцете. Тогава комбинираме всякакви модели - дебели, тънки, метални, кожени, дървени и от текстил.

Същото важи и за цветовете. В този случай можем дори да си позволим немислимите до преди време комбинации на различни цветове метали като злато и сребро, например.



При наличието на толкова силни акценти в аутфита ти, не добавяй допълнителни аксесоари. По-добре без колиета, обици и брошки, най-много един чифт очила за защита.

More Fashion