Следва

Braun Silk-epil 7 Dual. Твой е, само трябва да го залсужиш

Подготовка за горещо лято: Твоите споделени тайни - Габриела

Три епилатора Braun Silk-Epil 7 Dual, революция в постигането на гладки крака, и маникюр и педикюр от...

Celebrity beauty преди 12 години

В понеделник те попитахме кои са основните правила на твоето добро самочувствие в града, в офиса и на плажа, а в замяна ти обещахме да те наградим с големи изненади.

Три епилатора Braun Silk-Epil 7 Dual, революция в постигането на гладки крака, и маникюр и педикюр от професионалистите CND чакат четири дами, които ни изпратят в приятен текст своите тайни за свежест през горещите летни дни.

Имаш още една седмица, т.е до другата неделя, а междувременно ще публикуваме вече пристигналите на редакционната ни поща. Просто ни напиши например:

За кожата на лицето и тялото използваш подхранващ крем с висок слънцезащитен фактор, лосион с ароматерапевтичен ефект или пълен с последните продукти на пазара козметичен несесер?
За красивите ти крака – епилация, депилация, масажи за стегнати бедра, автобронзант от висок клас или хубав подхранващ крем, ярък лак за нокти или перфектен неутрален педикюр?
За косата – нов по-ярък цвят, маска или нови продукти, които да я пазят от слънчеви вреди?
За лятната отпуска – решена си да събираш максимално здравословен тен за есента или релаксираш по-добре под чадъра с поредния добър роман в ръце?
За летния куфар - два чифта бански, които да отиват на двете ти плажни рокли, любими аксесоари към тях и гардероб, съобразен с поне три точки от списъка с тенденции за пролетно-летния сезон?
За твоето здравословно хранене - задължително сезонни плодове, студени коктейли или пък всяка сутрин топъл зелен чай и ефикасен нисковъглехидратен режим?
И за да си винаги във форма, дори при високи температури – само сочен гланц в любимия ти цвят и хубава спирала или чисто лице, което ексфолираш редовно под душа?

А ето и какво ни препоръчва Габриела от нейните горещи тайни:


Основните правила на моето добро самочувствие в града, в офиса и на плажа са:

За кожата на лицето използвам козметика на LR Health&Beauty Systems. Слънцезащитен крем против бръчки Алое Вера LSF 15. Специално за лицето, деколтето и ръцете – предпазва, подхранва и освежава. Използвам го вместо ежедневния крем. Накрая, както обикновено, поставям Слънцезащитен фон дьо тен Алое Вера. За почистване използвам alverde гел за измиване с екстракти от морски водорасли.

За тялото - Spiring с масла и 2% уреа. Или Baby Oil - прави кожата ми лъскава и мека!

За красивите крака – кола маска и епилатор.

За стегнати бедра - вземам душ със стягащ душ гел и утайката от сутрешното ми кафе, след това използвам отново на LR крем за тяло с водорасли за бедрата. Автобронзант не изпозвам - гледам отвреме навреме да вземам Merz или рибено масло, за да може кожата ми да е естествено красива. Лакът ми за нокти е червен, така пръстчетата на краката ми са като малки калинки.

За косата
– отвреме навреме преди да я измия натривам в скалпа бадемово масло. Изплаквам я с хладка вода. Оставям я сама да изсъхне.

За лятната отпуска – ще събирам тена си постепено, нямам намерение да се пържа в часовете 10:00-15:00 на плажа и да рискувам здравето си. Книгата за под чадъра е ... може би "Малкият Никола тръгва пак на училище" или някоя книжка от klikshop, защо не за Муминтрол?

За летния куфар - банският ми е от миналата година, така и не съм го обличала, така че, разбирате с какво нетърпение чакам морето това лято! Дрехите са ми .. втора ръка, както ги нарича леля ми - рови-рови, това е новата ми мания. Има един 2nd хенд до работа, та всяка седмица си купувам по нещо, предимно H&M. Освен него редовно поглеждам онлайн в paravan и Sedgwick Shop, а иначе ecru .. и изобщо онзи бермудски триъгълник на Малките 5 Кьошета. Като изключим последната ми приключенска тръпка с дрехите втора ръка , обожавам моделите на Gene и чакам да ги намалят! Обувките са Bata,е намерих и едни сандалки от естествена кожа за 35лв, но да не се разчува! Не липсват и аксесоари DIY - лента за коса и летен шал от стари тениски .

За здравословното хранене - закуска от овесени ядки с прясно мляко ,мед и канела , съотношението е тайна! Кафе ( за да имам утайка за душа) ; обядвам супа с пилешка пържола , а вечерята е салата от сезонни зеленчуци. Между храненията - плодове и много вода! Смятам това лято да правя най-различни плодови напитки, вече си имам пасатор!

И за да съм винаги във форма, дори при високи температури – качвам стълбите, е, не само. Ходя на фитнес след работа, за да отмия стреса от деня; прибирам се пеша след това - маршрута ми минава покрай Народния театър, където е пълно с млади шарени хора, които са много вдъхновяващи , след това спускам по Иван Вазов, хващам Шишман и излизам на Графа, минавам през най-любимите ми софийски улици и презареждам напълно.
А вечерите , в които не ходя на фитнес се събираме с приятелки да пием летни плодови коктейли в Taba&Co , goblet ... Когато съм с гаджето търсим прохлада в баровете в Борисовата градина.
 

Чакаме и твоите споделени тайни на адрес: [email protected].
 

 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи