Следва

Trend report - костюм от две части

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

А в конкретния случай, заснетата от Марио Тестино кампания на Burberry е меко казано нищо особено...

All fashion преди 12 години

Кампанията есен-зима 2011/12 на Burberry

И така, намираме се в средата на юни, сиреч почти в разгара на лятото, и колкото и да не личи от времето навън, по света е топло, че дори горещо. Хората мислят за плажове и море, някои дори и вече са там, а в модата започва нов сезон и то студен.

Зимните кампании са готови и излизат една по една в интернет. Това, което е най-притеснително обаче, не са разкошните вълнени палта на билборд посред лято, а това как изглеждат. Дотук Chanel, Louis Vuitton и сега Burberry по-скоро ни възмутиха.

А в конкретния случай за заснетата от Марио Тестино кампания на Burberry можем да кажем само - е, това ли беше?! Нищо особено не намерихме в кадрите на до скоро един от най-силните във визуалните изпълнения лейбъл.

И само на нас ли чадърът в ръката на моделa ни прилича на огромен стрък праз!?

Топ моделът Карън Елсън и музикантът Джак Уайт се развеждат
и правят парти по случая



Тъжно, но факт. Много си отиват, изглеждат добре един до друг и очевидно бе, че шест години, прекарани в брак, вървяха по мед и масло за тях. Но сега те потвърдиха слуховете, че се развеждат с официално обръщение до медиите.

"Оставаме си близки и доверени приятели, родители на двете ни прекрасни деца Скарлет и Хенри. Чувстваме се късметлии за времето, което прекарахме заедно, и което ще прекараме разделени, гледайки как децата ни растат. В чест на това време, организираме парти за раздялата ни, една вечер, която да прекараме с най-близките си хора в Нашвил, за да отпразнуваме раздялата и да затвърдим приятелството си."


Успешният модел и певица и нейният съпруг са решили да бъдат от "модерните" двойки и в това няма нищо лошо. Но е твърде ексцентрично да обявиш официално парти в чест на това, че бракът ти е бил неуспешен!

Моника Белучи за Elle Франция



Напоследък на френския Elle нещо не му върви на корица. Първо бе бременната Карла Бруни, а сега и това! ОК, Белучи е красива, но само ако говорим по принцип и без да сме видели тази снимка. Какво се случва, се питаме ние. Защо кадърът е толкова лош и защо тя е гола?

Хелена Бонъм Картър за кампанията на Marc Jacobs есен-зома 2011/12



Първо, още не вярваме, че това е тя, не намираме и грам прилика с нея. И второ, кога Marc ще започне да прави красиви кампании?

Всичко това опропастява страхотните му дрехи, особено от последната колекция. И това е втора кампания за сезон есен-зима, която споменаваме в тази рубрика. Дано поне един лейбъл ни зарадва с естетика.

Комплект за плаж от Proenza Schouler




Само тук, само сега и само с предварителна заявка, можете да си закупите малка плажна раница и кърпа за плаж от младите амрикански дизайнери Proenza Schouler за невероятната обща цена от $630. Да, точно така. Комплектът включва съвсем обикновена спортна чанта от неопрен за страхотната цена от $485 и кърпа  за $145.
Невероятно!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.