Следва

Подготовка за горещо лято: Твоите споделени тайни - Камелия

Braun Silk-epil 7 Dual. Твой е, само трябва да го залсужиш

Ела, спечели го! Braun Silk-epil ...

Nails преди 12 години

Той епилира, ексфорлира, може да работи под вода, да се побере в дамската ти чанта, да превърне мита за най-дълго гладките крака в реалност. Той се казва Braun Silk-épil Dual и едва ли си пропуснала да прочетеш, че подаряваме точно три от него на три дами, които ни изпратят своите споделени тайни за това как се подготвят за най-романтичния, флиртаджиййския и купонджийски сезон – горещото лято.

Braun Silk-epil 7 Dual премахва напълно косъмчетата като оставя минимално количество от досадните неприятни враснали такива. Всичко това Braun дължи на ексфолираща технология, заимствана от Gillette Venus. Невероятно, но факт. В главата са монтирани ножчета, които премахват мъртвите клетки, изглаждайки кожата до копринена мекота, преди това 40 уникални пинсети гарантират захващане и на най-фините по размер косъмчета. Той е просто гениален!

Двойният епилатор Silk-épil 7 Dual е създаден специално за употреба във вода, което максимално улеснява използването му и включването на епилацията дори докато релаксираш във ваната. Водата едновременно с това успокоява и омекотява кожата така, че болката при премахването на космите е сведена до минимум. Кожа от коприна без болка и без досадни процедури – това е истинската революция.



Отнема точно 30 дни, за да усетиш революционната полза за кожата, която епилаторът на Braun ти предоставя.

Повярвай, Silk-épil 7 Dual разкрива здрава и гладка кожа още с първия замах, тъй като ексфолиращата технология от Gillette Venus подпомага подновяването на роговия слой, премахвайки мъртвите клетки от епидермиса.



Близо 20 милиона жени вече са избрали технологията Braun Silk-épil, включително и част от нашия екип, и ти гарантираме, че си струва да се пребориш за него като ни изпратиш на [email protected] тайните ти за свеж и красив вид през лятото. Да ти припомним какво искаме от теб. Виж на:

Подготовка за горещо лято. Споделените тайни носят подаръци. Безкомпромисният Braun Silk-epil 7 Dual и маникюр и педикюр от CND.

И те чакаме до неделя!
 

More Nails