Следва

Ракът ще се заплете в тайни и интриги, Девата ще е най-секси. Виж в седмичния хороскоп

Коктейлно време. Запознай се с готовите за сервиране Космополитън и Мохито от Smirnoff

Smirnoff предлага ново изкушение на любителите на качествените напитки...

All About Life преди 12 години

Знаеш ли, че според  проучвания за потребителските навици, в Европа 20% от консумацията на алкохол е под формата на коктейли, докато при американците данните са още по-категорични - цели 25%. Ето защо от началото на лятото най-продаваната марка премиум алкохол в света започва да предлага на българския пазар нова категория напитки – готови за сервиране коктейли.

Smirnoff Космополитън и Smirnoff Мохито пристигат готови за сервирана при теб. В добавка към необикновеното изживяване Smirnoff е подготвил и бутилки на новите напитки във формата на шейкър. Достатъчно е да добавиш малко лед и след не повече от 2 минути подготовка можеш да изненадаш гостите си у дома като поднесеш 6 коктейла с перфектен вкус.

Smirnoff Космополитън съдържа червена боровинка, лайм, ликьор Triple Sec и водка Smirnoff. Подходяща чаша, лед и портокалова коричка са достатъчни, за да впечатлиш и най-взискателните любители на коктейлите.

По-освежаващ от зелен чай и по-вкусен от сушен джинджифил, поръсен със захар – това е определението за най-любимия летен коктейл Мохито. Лайм, аромат на свежи ментови листа и кафява захар, миксирани със Smirnoff №21 водка, превръщат всяка глътка в ободряваща наслада за горещите вечери. Барманските умения у дома приключват с разклащането на бутилката, избора на подходяща чаша и по желание малко мента за украса.



Smirnoff Космополитън и Smirnoff Мохито се предлагат в разфасовки от 700 мл. в търговската мрежа.

Наздраве!
 

More All About Life