Следва

Къде останахте, градински партита...

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Как да не й повярваш, че управлява света?!

All fashion преди 12 години

Ема Уотсън в американския Vogue

Преди няколко месеца украси корицата на британското издание на Vogue и няколко пъти е била на корица на Teen Vogue, но сега младата Ема най-накрая получи признанието и на Ана Уинтър, която я избра за лице на юлското издание на модната библия. 

Модният късмет споходи Ема съвсем скоро, след като тя навърши 21 години и според всички законодателства в цял свят се превърна в жена.

На корицата госпожица Уотсън носи прекрасна рокля с големи пайети Prada от зимната колекция на марката. Ема е уверена и женствена, с тъмно червило и прибрана с гел коса, макар и в погледа й още да съзираме леко невинно излъчване. Прекрасна! 

Детстака колекция на Lanvin



Смятаме, че детската колекция на Lanvin е прекалено сладка. Толкова, че дори не искаме да мислим за цените, които вероятно ще откажат и най-прехласналата се майка, имайки предвид, че шоколадовите ръчички на малката й принцеса ще се озоват на роклята до 10 минути след обличане. Да не споменавам всички места, на които ще се закачи, тичайки към любимата си кукла.

Още по-готиното в колекцията е, че няма съвпадащи аутфити с дамската колекция на лейбъла, така че двойките копия майка и дъщеря няма да досаждат вече.

Малките кожени съкровища на Alexander Wang от този петък в e-bay



Време е да извадиш спестяванията и да ги поставиш в дебитната си карта, защото в петък Alexander Wang дебютира колекцията си от малки кожени изделия ексклузивно в e-bay.

За есен 2011 той пуска линия с портмонета и други малки аксесоари, прозиведени от кожа. Този петък потребителите на онлайн аукциона ще могат да купят (не да залагат) част от колекцията, която официално ще е на пазара през юли.

Скот Шуман за Kiehl’s



Популярният стрийт стайл фотограф Скот Шуман засне група от симпатични мъже с децата им за рекламната кампания на Kiehl’s.

Скот е заснел двойките в площадките на Ню Йорк, където преди време е снимал и собствените си дъщери и както всъщност започва и кариерата му на фотограф на улична мода. Резултатът е една много стилна и емоционална кампания.

Бийонсе на корицата на Dazed And Confused, юли 2011



Заснета от Шариф Хамза, Бийонсе защитава титлата си на поп икона на корицата на Dazed And Confused за месец юли 2011. Дивата изглежда буквално нечевешки с топящ се сладолед в ръка, облечена в аутфит от колекцията на Givenchy есен-зима 2011 и с поглед тип Sasha Fierce.

Как да не й повярваш, че управлява света?!
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.