Следва

Б като Библия - Б като Блог

We love: Givenchy Resort 2012 или как една цветна градина отиде на спортното игрище

Когато видяхме тези кадри, едно единствено изречение се въртеше в главата ни: "Рикардо Тиши със сигурност трябва да остане в Givenchy!".

All fashion преди 12 години

Когато видяхме тези кадри, едно единствено изречение се въртеше в главата ни: "Рикардо Тиши със сигурност трябва да остане в Givenchy!". За радост това ще се случи, след като той отрече в списание Interview слуховете за преместването му в Dior. И точно така трябва да бъде.

Givenchy by Ricardo Tisci
e едно от най-интересните неща, които се случват в съвременната мода и щеше да бъде жалко всичко това да свърши без време.

Сигурно сте забелязали, че в разгара на лятото започват бавно, но сигурно да се появяват всички Resort колекции, насочени към следващото лято, с начална дата на встъпване в магазините около края на месец ноември, т.е. те подготвят с плавен преход преминаването от зимна към напълно пролетно-лятно насочена стока в големите бутици.

А тези дрехи по-горе са едни от малкото, които наистина ни впечатлиха досега. Тиши очевидно направи добър ход с рап-бейзбол колекцията си за есен-зима (както дамска така и мъжка) , "укротена" от невероятните флорали и прозрачни материи. Добър пример за това са всички в музикалната индустрия, които по някакъв начин комбинират хип-хоп и модната култура в себе си. Всички са луднали по Рикардо и това е факт. Ние също! Дори Zara вече са почти готови с разработка на есенната му колекция.

А подготовката за следващото лято, която Resort колекцията представлява, е впечатляваща. Остават всички флорални мотиви, деконстукциите на спортните облекла, съчетани с всичко елегантно в женския гардероб. А цветовете са като представителна извадка на повечето Resort колекции досега - черно, графитено, оранжево, бяло, горчица и войнишко зелено.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.