Следва

News Екстаз в сряда: Лейди Гага е най-богатата млада звезда, Натали роди момче, Фейсбук ще върти търговия с акции

Миленита и Джун Йошида ще разбъркват парчета в петък вечер

Диджей сет на Джун Йошида с вокалното участие на Миленита е последната музикална изненада в IceLand Groove...

Music преди 12 години

Диджей сет на Джун Йошида с вокалното участие на Миленита е последната музикална изненада в IceLand Groove партито по повод националния празник на Исландия на 17 юни.

Двамата ще застанат за първи път заедно на сцената в Централния военен клуб и ще поднесат неочакван музикален експеримент. Докато Джун Йошида, известен с отличните си готварски умения, миксира фънки и диско музика, „нежната бухалка на независимата музикална сцена“ – Миленита, ще се включи с вокални изпълнения по време на сета му. Джун ще представи още и своето ново музикално амплоа Disco Pigg.



Родената в Куба Миленита е със светкавично нарастваща слава и дори отбелязва първото си филмово участие в „Лора от сутрин до вечер“, а новият й албум Gato е сред най-свежите продукции на родната музикална сцена.

Другото българско музикално участие в исландската вечер ще бъде Kaloo, който ще открие вечерта с едночасов диджей сет и ще закрие партито след сета на President Bongo. Така окончателният line-up за този петък, е:

22:00 – 23:00 – Kaloo /dj set/
23:00 – 00:15 – Lára Rúnars /live/
00:15 - 1:30 – Джун Йошида aka Disco Pigg /dj set/ feat. Миленита /live vocals/
1:30 – 3:00 – President Bongo Gus Gus /dj set/
03:00 – 04:00 – Kaloo /dj set/


Освен централната зала на Военния клуб, за партито ще бъде отворена и терасата на втория етаж, която ще бъде превърната в чил-аут зона и зона за пушене. Препоръчваме на пушачите да не се запасяват предварително с цигари, защото на място ще се продават такива.

Билетите са на цена 10 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на eventim и на място във вечерта на партито.

More Music