Следва

Подготовка за горещо лято! Твоите споделени тайни - Яна

План за действие с максимална защита

Планът за морската ваканция и проучването на най-готините плажове по родното Черноморието, проработи ли...

Body преди 12 години

Планът за морската ваканция и проучването на най-готините плажове по родното Черноморието, проработи ли вече? Ако отговорът е да и имаш само ден да приготвиш нужния багаж, не забравяй най-важното – защитата. Защото е ясно, че банските, очилата с цветни рамки и целия ти наличен летен гардероб няма да бъдат пропуснати в опаковането.

Това, което е задължително обаче да присъства в летния куфар е Photoderm BRONZ, защото освен всички неща, които ти гарантират забавление по време на почивката, трябва да не забравяш грижата за своето здраве и слънчев загар, дори когато си почиваш.

Добрата новина е, че само трябва да вземеш Photoderm BRONZ със себе си и да го нанесеш на кожата си. След това може наистина да забравиш за него за здравословните 2 часа, защото той няма да ти напомни за себе си по нито един от неприятните начини, които помниш от опит. Няма да имаш мазни петна по банските си, нито постоянно да се чудиш как да се спасиш от пясъка, който залепва по сгъвките на колената ти или по гърба ти. Няма да чувстваш борбата на кожата с крем, който не може да се абсорбира. Очаква те лека, приятна, слънчева ваканция, пълна с положителни емоции и забавление на морския бряг, като при това ще си напълно защитени от вредните излъчвания на слънцето.

BIODERMA години наред използва иновацията в полза на здравата кожа. Основната грижа на специалистите, освен да ви осигурят необходимия комфорт, е и да се погрижат за вашето здраве. Затова Photoderm BRONZ отговаря на двете най-важни условия през лятото – грижливо съхранява здравето ти и гарантира съблазнителен бронзов загар.

Той е тук, за да ти даде пълното удоволствие от заслужената ваканция. Photoderm BRONZ активира, засилва и трайно удължава естествения тен по време на излагане на слънце. Защитата на клетъчното ДНК и предпазването на кожата от фотостареене са постигнати, благодарение на уникалния патент Cellular BIOprotection®.

Photoderm BRONZ има уникално действие върху трите компонента за придобиване на тен: активира меланогенезата, активира синтеза на меланин и изравнява разпределението на меланоцитите.

По този начин ще се радваш на продължителен и равномерен тен през цялото лято. Дори ако имате много светла и чувствителна кожа няма от какво да се притесняваш – Photoderm BRONZ предлага максимална защита за лице и тяло с фактор SPF 50 + / UVA 35, както и с фактор SPF 30/ UVA 16.

Цялата слънцезащитна гама Photoderm BRONZ може да откриеш в най-близката аптека.

Няма да усетиш как леката и приятна текстура веднага изчезва от кожата ти, за да премине в по-дълбоките слоеве. Ще остане само приятен и ненатрапчив слънчев аромат на лято и добро настроение!

 

More from View Sofia

More Body