Следва

Коктейл за жадни устни

Подготовка за горещо лято! Твоите споделени тайни - Яна

Хайде да се преборим. За три броя от революционния Braun Silk-epil 7 Dual (виж), който превръща краката в...

Celebrity beauty преди 12 години

Хайде да се преборим. За три броя от революционния Braun Silk-epil 7 Dual (виж), който превръща краката в копринено гладки буквално с едно движение и за божествен маникюр и педикюр от CND, които да си направиш като подарък точно преди морето.

Разкажи как се грижиш за тялото си през горещите летни месеци, сподели с нас твоя топ 10 от козметични продукти в несесера ти или просто ни дай малко от твоя натрупан опит как да се подготвим за горещото лято, защото наградите си струва, независимо колко топло ти е пред компютъра в офиса или вкъщи.

Ето как го направиха други от читателките ни:

Яна Минкова

Здравейте, View Sofia!

С настъпването на топлите месеци всяка дама иска да бъде неотразима. За мен най-важното условие да изглеждаш добре, е да се чувстваш добре. Ето и моите основни трикове за увереност и добро настроение през лятото:

За кожата на лицето използвам слънцезащитен крем с висок фактор (обикновено залагам на biodermа). Разбира се, не пропускам ежедневното измиване на лицето сутрин и вечер с подходящ за моята кожа гел, както и задължителното премахване на грима преди лягане. Любимият ми трик за свежа и сияйна кожа е нежният масаж с утайка от кафе, към която добавям няколко капки лимонов сок. Ефектът е порaзителен!

За кожата на тялото след баня използвам лосион, който да запази нейното сияние и еластичност, но задължително трябва да е бързо попиващ, тъй като е изключително неприятно лепкавото усещане от тежките кремове.

За гладка кожа залагам отново на пилинг с утайка от кафе (което, както всички знаем има и антицелулитен ефект), а за придобиването на красив летен загар използвам любимия си автобронзант под формата на мус, изключително лесен за нанасяне. Основният трик за естествен тен е автобронзантът да бъде със зелена основа, която да неутрализира червените и оранжеви тонове (този, който аз използвам е St. Moriz).

За красиви и гладки крака залагам на епилацията. Кола маската е добър вариант, тъй като отстранява мъртвите клетки, но според мен не е най-удачният за лятото, тъй като трябва да се изчака необходимата дължина за отстраняване на косъмчетата. Поради тази причина предпочитам епилатора, а когато бързам, признавам си, прибягвам и до самобръсначка, но много рядко.

За ноктите на краката залагам на ярките тонове, а за стъпалата - спрей против неприятното изпотяване (odorex-най-ефективният според мен).

За стегнати бедра и самочувствие на плажа моята тайна е масажът със силиконови вендузи, 2-3 пъти седмично, задължителният антицелулитен лосион, както и десетминутните упражнения сутрин, които наистина оказват голям ефект.

През лятото се старая да сведа до минимум третирането на косата. Обикновено си купувам шампоани и подхранващи маски със слънцезащитен фактор, а след баня често я оставям да изсъхне сама, като разбира се оформям със стилизиращ продукт. Така се получават красиви и естествени вълни.

Своята почивка обичам да прекарвам на плажа - под чадъра с плодов коктейл и разтоварващо четиво, и разбира се любимия мъж до себе си. За здравословен тен се старая да се излагам на слънце едва през късния следобед.

Летният куфар - това винаги е била моята мъка. Много трудно се ограничавам в избора на дрехи, обувки и аксесоари и общо взето помъквам огромни количества. Но тази година ще приложа миналогодишния трик- след като стегна багажа за своята почивка, си поставям, като задача да махна от куфара поне 10 неща . Задължителни обаче са два чифта бански, няколко дълги и няколко мини рокли, късите панталонки, ефирните топове, сандалите и най-вече доброто настроение :)

При храненето залагам на свежите салати, много плодове, кисело мляко, риба, пилешко и задължително много вода. Избягвам газираното, пърженото, алкохола и тестеното, но това не означава, че не си позволявам отвреме навреме да хапна пица с приятели. Като цяло не съм фен на крайностите и прекаляването, с каквото и да е, било то и манията за здравословно хранене.

За да изглежда лицето ми
добре през летните горещини, освен почистването, слънцезащитния крем и масажът с утайка от кафе, залагам на лекия грим за естествен вид- минерална пудра (избягвам тежкия фон дьо тен), бронзираща пудра за скулите, водоустойчива спирала и лек прасковен блясък на устните.

Това са моите правила за самочувствие и увереност през лятото. Надявам се да съм била полезна с някои идеи :)

Поздрави на чудесния екип на ViewSofiа!
 

Ако и ти имаш да ни споделиш вековна или изпробвана от теб тайна за хубав и свеж външен вид през лятото - напиши ни я на [email protected], за да се пребориш за него - Braun Silk-epil 7 Dual и за неустоимия подарък божествен маникюр и педикюр от CND.



More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи