Следва

Подготовка за горещо лято. Твоите споделени тайни - Ирена

Коктейл за жадни устни

Те чакат сочна червена ябълка или ароматен изстуден микс от горски плодове да се долепи до тях. Те са твоите...

Hair преди 12 години

Те чакат сочна червена ябълка или ароматен изстуден микс от горски плодове да се долепи до тях. Те са твоите жадни-жадни устни, които желаят да бъдат хидратирани.

И за всички, които си мислят, че глосът е в изгнание, ще кажем, че неговата прелестна функция да оцветява, овлажнява и да слага толкова много блясък на устните с един замах е незаменима именно в най-горещите летни дни, че и нощи.

Въпреки лепкавата си текстура, глосът е истински вълшебник за устните ти, защото ги подхранва и омекотява и е способен да освежи дори и най-небрежната рокля. Ухае на сладко от череши, а асоциациите с нещо по-лежерно, отдавна си отидоха, когато ги видяхме върху моделите на Gucci и Louis Vuitton за пролет-лято 2011.

Разбира се, ще намериш твоя цвят единствено като пробваш на място, но ние залагаме на лепкав бонбон или едва забележим пастел като чуден летен вариант.



За много леко, почти прозрачно оцветяване, избери летните нюанси на Lancome от колекцията пролет-лято 2011 Ultra Lavande за 45 лв. или звездния глос със златен прашец на Avon 24k Gold за 8.50 лв.



Никога обаче не сме пренебрегвали силата на чифт червени устни, затова избираме наситения цвят на пълния с животворен сок Chanel Rouge Allure глос в страшния Fatale.
 

More Hair