Следва

Нашият седмичен плейлист

News Екстаз в петък: Ема Уотсън с американско гадже, Кейт Мос с грим колекция, парти нощ в София, танго месец през август

Британската актриса Ема Уотсън, която точно до преди дни се жалваше, че мъжете се страхували от успеха й и...

Events преди 12 години

1. Ема Уотсън се залюби с американски колега

Британската актриса Ема Уотсън, която точно до преди дни се жалваше, че мъжете се страхували от успеха й и затова си нямала гадже, се захвана с 24-годишния актьор Джони Саймън, с когото си партнира в новия си филм "The Perks of Being a Wallflower".

Двамата се запознали на снимките на филма и всичко станало много бързо и интензивно, споделили близък до двойката източник пред сайта "Showbiz Spy".

Макар че връзката им е още в своето начало, тя много бързо е станала сериозна.

Всички гарантират, че двамата наистина са се влюбили, дори британското момиче имало намерения да се премести в Лос Анжелис при Джони.

Дано й провърви на младата жена в любовта.

2. Кейт Мос направи колекция гримове



Чак се чудим защо закъсня толкова. А догодина очакваме и специална интериорна декорация по усмотрението на Кейт.

Rimmel Лондон са компанията, която през последните 10 години използва лицето на Кейт Мос за рекламните си кампании, а сега поп иконата на две десетилетия ще разнообрази присъствието си чрез своя собствена колекция за козметичния гигант.

Бюти линията на Кейт ще включва сет от шест червила в различни цветове, в комбинация със сенки за очи.

Атракцията на тази колекция е опаковка на червило с пайети, която лесно се трансформира във вечерен клъч. Перфектно!

3. Лили Иванова, Васко Кеца и Азис с 1 млн. лв. данъци


сн. Нова телевизия

Шефът на НАП Красимир Стефанов обяснява, че проверките на доходите на хора от родния шоубизнес са към края си. Кои ще си платят обаче?

Близо 1 млн. лв. данъци ще внесат трима от най-известните фолк и естрадни изпълнители, които по неофициални данни на 24 часа са Васил Найденов, Лили Иванова и Азис.

„Само за два месеца повечето изпълнители се регистрирала по ДДС. Това означава, че са декларирали реални доходи", обяснява Стефанов пред медиите.

4. Програмата на Sofia Design Week за петък следобед много ни заинтригува, защото след работа и преди слънчевия уикенд, смятаме да посетим няколко инициативи.



ПРОГРАМА - петък, 17 юни

ПРЕЗЕНТАЦИИ И ДИСКУСИИ
• 16:30 - 17:00 ч. - Презентация на Билборд Принт - Калин Генчев
• 17 - 17:30 ч. - Презентация на фестивал Миксер
• 17:30 - 19:00 ч. - Детски хоризонти, дизайн и площадки, лекция от Емилия Чаушова, Централна минерална баня
• 19 - 22:00 ч. - Балкански панел, Централна минерална баня

ПРОЖЕКЦИЯ
• 21 - 22:00 ч. - Филм за дизайн музея в Холон, Централна минерална баня

ПАРТИ
• 20 - 04:00 ч. - Frenzy Layers, СТУДИО 414, бул. „Черни връх”, до завод „Витоша”, визуална инсталация и музика

5. В най-разгорещения месец август ни чака истински танго маратон


От 1 до 8 август на едно хубаво месетнце на Северното Черноморие – Sea & Golf View Resort Kaliakria ще се проведе второто издание на Black Sea Tango Marathon Holiday. Със специални настилки ще бъдат оборудвани две уникални открити тераси и един амфитеатър с изглед към морето, които ще се превърнат в сцена на незабравими емоции и изживявания под изящното и чувствено звучене на танго. В продължение на една седмица световноизвестни диджеи ще забавляват с парчета от автентични колекционерски аржентински танга до модерния електротанго ритъм. Сред специалните гости са Ди Джей-те: Christos Pater, Bärbel Rücker, Luca Lamberti, Stefanie Clausen /DJane/, Murat Elmadağlı, Ivajla Ivanova и Pino Dangiola.

В рамките на черноморското събитие са предвидени интересни семинари, подредени в четири теми с учители - едни от най-добрите танго училища в Европа. Допълнително са организирани и специални уроци по дамска техника, контактна импровизация и специален курс за танго ди джей. Начинаещи и напреднали ще имат възможността да се присъединят към уроците и да се запознаят с различните стилове в танго.

Освен танго под звездите в магичната атмосфера на Калиакрия, организаторите са подготвили още: следобедни милонги на плажа, партита на басейна, разходка с лодка, танго демонстрации и много други забавления, за да могат посетителите да загреят добре обувките си за 40 часовия танго маратон на "El Balcon del Mundo", с който ще завърши събитието.

Танго маратонът е събитие, което събира тангероси от различни точки по света, обединени от страстта си към аржентинското танго. В последните години Маратоните се превърнаха в едно от най-актуалните събития в Европа и по целия свят, поради постоянно нарастващия брой на танцуващите танго.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?