Следва

Loop Elelvation е почти готов да изригне. Сега можеш да спечелиш уникална среща със Cypress Hill

Парти с таен гост. Неделя или Sunday в Culture Beat

По-малко от седмица преди последното за сезона парти SUNDAY в Culture Beat (на гърба на НДК), организаторите от Elevate отказват

Culture преди 12 години

По-малко от седмица преди последното за сезона парти SUNDAY в Culture Beat (на гърба на НДК), организаторите от Elevate отказват да назоват пълният списък с артисти, които ще вземат участие. Събитието, което ще се проведе в късния следобед на 26-и юни обещава да е сред най-интересните напоследък.

В интернет страницата си организаторите споделят, че към резидентите на партито Liubo Ursiny, Nick Nikolov и Tony Boogs ще се присъедини артист, с чието творчество ъндърграунд феновете на електронната музика в София са добре запознати.

Освен загадката около гостуващия диджей, отворен остава и въпросът с формата, по който ще се проведе партито, като от Elevate споделят, че при благоприятни атмосферни условия ще се възползват от панорамната тераса на Culture Beat и ще проведат събитието под открито небе.

Ние ще бъдем там, а когато разберем, кой е мистериозният господин, който ще застане зад пулта, обещаваме тайно да те оведомим.

SUNDAY e в Culture Beat на 26-ти юни
Начало: 18,00ч. Вход: 5 лв.

 

More Culture