Следва

Андрей Пеич дефилира в мъжки и дамски дрехи в рамките на едно ревю

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Рекламната кампания на новия аромат на Бийонсе е страшно разочароваща. Цялата визия изглежда повече от евтино...

All fashion преди 12 години

Бийонсе в рекламната кампания на Pulse

Рекламната кампания на новия аромат на Бийонсе е страшно разочароваща. Цялата визия изглежда повече от евтино, което бе последното, което очаквахме от знойната певица като имаме предвид всичко, което прави последните месеци.

Снимките са на Лаянъл Гасперини, а видеото към рекламата е на Джейк Нава, който е режисьор и на Single Ladies. Парфюмът ще се появи на пазара през септември.

Кати Хорин нападна Гага

Модната редакторка Кати Хорин нападна Лейди Гага, заради избора й на аутфит в новото й видео Edge of Glory.

“Тя изглежда балсамирано, впрегната в черния тоалет Versace (явно от последната колекция на Gianni Versace), и не знам защо Донатела заяви, че е поласкана от избора Гага, освен ако, разбира се, си е мислела, че трябва да каже нещо хубаво за супер звезда. Но видеото не може да помогне на модната къща на Versace. Избирайте по-внимателно, г-жo Версаче.”

След което демонстративно спря да следва Гага в Twitter.

Вярно е, че това видео не е най-доброто, което сме виждали от певицата, но от всички аутфити, с които сме виждали Гага, точно този ли Хорин намери за толкова непростим?!



Само 28 от 1128 модела, селектирани за седмицата на модата в Сао Пауло са чернокожи



След като стана ясно, че едва 28 от 1128 модела, селектирани за седмицата на модата в Сао Пауло са чернокожи, доброволно организаторите на събитието решиха да определят квота от 10% присъствие на чернокожи модели. Много бразилци застанаха и зад идеята квотта да се увеличи на 20%.

Според организатора на протестите Фрай Дави Сантос, седмицата на модата в Сао Пауло продава само швейцарския облик на Бразилия с бели синеоки момичета, докато повече от половината от населението на страната е чернокожо.

Наталия Водянова за Vogue Германия



Наталия Водянова позира в дрехи от колекцията есен-зима 2011 на Louis Vuitton за юлския брой на немското издания на Vogue. Но дори и имената на луксозния бранд Louis Vuitton, модната библия Vogue и супер модела Наталия Водянова в едно изречение не ни впечатляват, докато гледаме слабата им съвместна корица.

Шапките на кралските особи по време на кралското конно надбягване във Великобритания





Тенденцията в шапките по време на тазгодишното кралско конно надбягване е птици, но покрай нея изплуват още и цветя във всякакви размери, сладкиши и други сложни конструкции, които изискват стабилни физически характеристики, за да бъдат носени в продължение на цял ден.
 

More All fashion