Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Рекламната кампания на новия аромат на Бийонсе е страшно разочароваща. Цялата визия изглежда повече от евтино...

Бийонсе в рекламната кампания на Pulse

Рекламната кампания на новия аромат на Бийонсе е страшно разочароваща. Цялата визия изглежда повече от евтино, което бе последното, което очаквахме от знойната певица като имаме предвид всичко, което прави последните месеци.

Снимките са на Лаянъл Гасперини, а видеото към рекламата е на Джейк Нава, който е режисьор и на Single Ladies. Парфюмът ще се появи на пазара през септември.

Коментари: 6

M
Miss_arrogance (2011/06/23 / 19:28)
Тази Кати Хорин пък коя е?! За първи път я чувам. Явно е от хората, които са решили да печелят слава на гърба на други известни личности, като се направят на интересни и ги критикуват - с други думи като не можем да светим и ние, поне да се изсерем, че все пак да ни забележат. А най-лесния начин да се направим на интересни, е като отречем нещо, което всички харесват. :D Доста е смешно. Пък и кой го е грижа за мнението й всъщност? Коя изобщо е тя? А дрехата от колекцията на Версаче не е ли от стара колекция?
F
fuchsia (2011/06/20 / 22:19)
The edge of glory като ритъм ми напомня малко на времето на флашданс, много ми хареса, костюма -също, единствено не могат да се определят с хореографията и целия клип е едно неориентирано движение от ляво-дясно и обратно...корицата на Вог ми харесва също с все наталия и вютон:) изглежда ми...ами много френско
R
Rude_boy (2011/06/20 / 20:30)
Госпожице АВА, по малко тъжно и смешно е да окачествяваш личността на ГаГа като недоразумение. Тази храна не е за всеки, ако не ти се яде - не яж. За 70 милиона души по света, които купуват албумите й тя е нещо много повече, не че ще тръгна да ти обяснявам.. И специално Вю София се опитват да са обективни за нея и не я превъзнасят, даже в повечето случаи са критични.
S
sha (2011/06/20 / 20:18)
Рекламата на Бионсе ми харесва-харесват ми цветовете и лятно-морското внушение. Лейди Гага тук точно също ми харесва! Това за чернокожите модели е несериозно!Хайде сега да ги броим,че да не обидим някой!Никой вече не ги дели на черни и бели! И то отдавна!Ами да броим и русокоси спрямо чернокоси,а да не забравим и червенокосите,пък и тези с кестеняви коси!!! Останалото е 100% точно смешно!
E
ethanopium (2011/06/20 / 19:37)
Рекламната кампания на Pulse си е напълно в стила на Бионсе, както и това, което прави последните месеци!
A
AVA (2011/06/20 / 17:38)
Не виждам нищо странно и неправилно в това, че някой не е харесал Лейди Гага. Хайде стига с превъзнасянето на това недоразумение!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.