Следва

Доматено червена

Андрей Пеич дефилира в мъжки и дамски дрехи в рамките на едно ревю

Модният свят открай време като че ли се затруднява да дефинира пола на Андрей Пеич. Преди време корицата на Dossier Journal, на която Андрей бе...

All fashion преди 12 години

Модният свят открай време като че ли се затруднява да дефинира пола на Андрей Пеич. Преди време корицата на Dossier Journal, на която Андрей бе без горнище, беше цензорирана, след това FHM го споменаха, наричайки го „нещо” в класацията си със 100-те най-сексапилни жени.

От друга страна, в света на луксозните брандове, нямат никакви проблеми с определянето на пола на модела. Андрей бе муза на Jean Paul Gaultier, участва в рекламната кампания на Marc Jacobs, както и в безброй фотосесии за именити списания.

Сега той дефилира с мъжки и дамски облекла в едно и също ревю по време на седмицата на модата в Сао Паоло. Това се случи по време на ревюто на бразилския дизайнер Lino Villaventura за сезон пролет-лято 2012. По време на ревюто моделът показа и сериозно сценично присъствие, зайгравайки се с камерите пред себе си.

Според нас той се справя прекрасно с работата си, без значение, дали се снима като мъж или жена и, откровено казано, не съзираме причината някой да има проблем с това.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.