Следва

Да или не на панталон-гащеризон?

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Christian Louboutin и Peter Lippmann създават серия рекламни изображения, вмъквайки обувките с ...

All fashion преди 12 години

Christian Louboutin есен-зима 2011/12

Les Promises De L’hiver или Обещанията на зимата е името на кампанията или по-скоро каталога, заснет за зимната колекция на най-известната марка обувки.

Christian Louboutin
и Peter Lippmann създават серия рекламни изображения, вмъквайки обувките с червена подметка в едни от най-красивите и пресъздадени отново чрез фотографии класически ренесансови творби. Изключително добра работа!

Rodarte за Pitti Immagine



Сестрите Rodarte създадоха капсулна haute couture колекция, която бе показана в рамките на изложението във Флоренция. Подобно на Гарет Пю, който направи малка подобна колекция миналият сезон, сестрите са създали десет уникални творения, които са в тяхната собствена стилистика и със статута на висша мода, но нямат отношение към pret-a-porter колекциите им, които обикновено показват в Ню Йорк.

Малката колекция е инспирирана от фреските на Фра Анджелико, откъдето виждаме вдъхновението за цветовете, а острите и силни форми от копринен жоржет са вдъхновени от Екстазът на Св.Тереза - класическата творба на Бернини. Десетте уикални творения бяха показани в стара сграда в центъра на Флоренция, а след изложението ще бъдат подарени на музея за изкуства в Лос Анжелис.

Денис на седмицата на модата в Милано



Спомняте ли си когато миналата година нашето момче дефилира за Gucci. Скачахме до небето! Е, отново е седмица на мъжката мода в Милано и забелязахме Денис, който е сред много добре работещите български модели мъже, на пътеката на John Varvatos пролет-лято 2012, както и в дефилето на Iceberg. Единственото, което можем да се надяваме оттук насетне, е да го забележим и в Париж. Успех, Денис!

Новите to-die-for от Prada



Може Миуча някак да пропусна зимния период при мъжете с нещо крещящо и запомнящо се, но за сметка на това, следващото лято ще бъде подобно по успех сред мъжете на това, в което се намираме в момента. И ако сега всички са полудели по еспадрилите на Prada, както мъжки, така и дамски, ето обувките, които предвиждаме, че ще ги заместят след около 6 месеца. Бяха показани в мъжката колекция пролет-лято 2012 в Милано преди броени дни. Ние мислим, че са абсолютен breathtaker.

Kristen McMenamy за Jean Paul Gaultier есен-зима 2011/12




Дълги естествени сиви коси. Дълги (естествени) красиви крака. Кой друг, ако не Кристен можеше да изиграе по-добре зимната колекция на Gaultier. Само си спомнете момичетата на подиума, облечени и стилизирани като възрастни софистицирани дами. Тук концепцията е поизчистена и на преден план е излязло секси излъчването, но няма как, при положение, че Carine Roitfeld е стилист на кампанията.
 

More All fashion