Следва

Фестивал в града. Mellow Music Festival и всичко, което трябва да знаеш за най-вълнуващото събитие в София

News Екстаз във вторник: Versace за H&M, Нина Добрев с гадже, Винъс Уилямс отнесе критики заради тенис екип, строят велоалеи в София

Новата дизайнерска колаборация е развълнувала много изпълнителните директори на H&M, които в писмото си до...

Events преди 12 години

1. Винъс Уилямс отново отнесе критики с модните си експерименти на терен по време на турнира Уимбълдън.

В игра срещи узбекистанката Акгул Аманмурадова по-голямата сестра Уилямс успя да се отличи както винаги от другите играчи, освен със забележителната си игра, но с и вниманието на стилисти и модисти, които твърдяха, че новият й костюм изглежда ужасно.

Винъс беше избрала супер тесен костюм, а върху него – бял памучен гащеризон с изрязан гръб и екстремно къси шорти. Иначе идеята да пренесеш ваканционното настроение на терен не е никак лоша, защото памучната дреха с цип отпред и къси широки ръкави би се преобразила в чудесен плажен костюм.

Въпреки острите модни критики зад гърба на Винъс обаче 31-годишната тенесистка отново оправда очакванията в спортните среди като спечели със забележителна игра двубоя.

Освен това, вместо да рекламира застрахователно дружество върху екипа си, Винъс заложи на костюм от своята собствена модна линия EleVen. 

2. Звездата от американския сериал "Дневниците на вампира", която е от български произход - Нина Добрев обяви официално, че е гадже на актьора, с когото си партнират в сериала - Иън Джоузеф Сомърхолдър.



Момичето с български корени и холивудска звезда показа чувствата си по време на Музикалните видео награди на Канада, където се появиха пред камерите, хванати ръка за ръка.

Родената в София актриса и колегата й, които в телевизионния сериал играят ролите на любовници, за първи път бяха свързани, след като бяха забелязани заедно на романтична почивка в Париж, Франция.

3. VERSACE ще прави колекция за H&M, която се очаква да излезе през есента.


H&M by Lanvin

Новата дизайнерска колаборация е развълнувала много изпълнителните директори на H&M, които в писмото си до медиите казват: "Горди сме да ви съобщим, че през есента на 2011-та новата дизайнерска колаборация ще бъде с един от най-легендарните модни лейбъли – Versace."

Дизайнът на колекцията H&M by Versace ще бъде изцяло дело на Донатела и ще се опита да пресъздаде историята на марката и значението й за модата през годините, но на доста добри цени.

Колекцията ще включва мъжки и дамски дрехи, както и определени неща за декорация на дома. Очаква се новата печеливша колаборация да се появи на 17 ноември в над 300 магазина на комерсиалната марка, както и онлайн.

Освен това Донатела Версаче ще се подпише и под колекция pre-spring отново за H&M, която ще се появи ексклузивно в страните, в които се продава т H&M онлайн.

А ние я чакаме с нетърпение.

4. Започва кастингът за Best Model of the world у нас и ако си мечтал за слава на подиума, можеш да се явиш точно след два дни.


Best Model of the world 2009-та

Момичета и момчета, на 23 юни /четъртък/ от 17:00 часа в студио Zoom Box Center – София, Студентски град, ул. Франсоа Митеран 2 (зад м-н „Фантастико”) ще се проведе Националния кастинг за конкурса Най-добър модел в света, затова правете парни бани на лицето, усилете тренировките във фитнес залата и се явете навреме.

Това е 23-то издание на конкурса, който ще се проведе официално у нас на 30 юли на сцената на Античния театър в Пловдив и ще се излъчи директно по 12 световни телевизии.

Трябва да си на възраст от 18 до 24 години. Да нямаш големи татуировки и да носиш любимия си бански. Момичетата трябва да са високи минимум 174 см, а момчетата - минимум 183 см. и да не са прекалили с излишните подобрения по тялото си!

Кандидатите от модните агенции в страната може да присъстват с букер от съответната агенция! За повече информация www.bestmodeloftheworld.com.

Пак повтаряме - 23.06.2011 г. ОТ 17:00 ЧАСА - СТУДИО Zoom Box Center

5. Строят още 2 велоалеи в София.



Столична община е отделила сериозни средства за изграждането на велоалеите в града и вече е факт тази в Младост, която е 7 км. Предстои да се направят и такива в Гоце Делчев и на “Ломско шосе”, а контролът за автомобилите, които спират на велоалеите, може да се осъществи само от “паяците”.

Ние строим по всички изисквания и стандарти, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която поведе столичани пеша към Южния парк.

Дали един ден и нашият стрийт стайл ще е пълен с добре облечени граждани на велосипеди? Защо не!
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?