Следва

Лятото в гардероба на Мис Русе Адриана Секуличка

Azzedine Alaia също отказа да оглави Dior

Azzedine Alaia потвърди вчера, че е бил поканен да заеме мястото на художествен директор в Dior, което до преди няколко месеца бе оглавявано от Джон Галиано...

All fashion преди 12 години

Azzedine Alaia потвърди вчера, че е бил поканен да заеме мястото на художествен директор в Dior, което до преди няколко месеца бе оглавявано от Джон Галиано.

Дизайнерът обаче отхвърлил поканата, заявявайки, че е поласкан, но не е заинтересован от предложението. „Това, което се случи с Галиано, беше тъжна история и аз не искам да съм част от следващата й глава,” добави още той.

След тази новина, Ванеса Фридман от Financial Times заяви: „От всичко това, само се убеждавам, че управлението на Dior има интересни планове да промени начина, по който движи бизнеса си и ще използва новия си дизайнер като извинение, за да ги осъществи. Ако е така, това ще доведе до революция, която ще има огромен ефект върху цялата модна индустрия. Предполагам останалите марки веднага ще ги последват, защото всеки търси причина да се промени и да забави темпото, но се страхува да бъде първият такъв лейбъл.”

Очевидно името на бъдещия главен дизайнер на една от най-големите модни къщи все още е дълбока мистерия. Лятото със сигурност крие доста изненади.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.