Следва

Лятото в гардероба на Мис Русе Адриана Секуличка

Azzedine Alaia също отказа да оглави Dior

Azzedine Alaia потвърди вчера, че е бил поканен да заеме мястото на художествен директор в Dior, което до преди няколко месеца бе оглавявано от Джон Галиано...

All fashion преди 12 години

Azzedine Alaia потвърди вчера, че е бил поканен да заеме мястото на художествен директор в Dior, което до преди няколко месеца бе оглавявано от Джон Галиано.

Дизайнерът обаче отхвърлил поканата, заявявайки, че е поласкан, но не е заинтересован от предложението. „Това, което се случи с Галиано, беше тъжна история и аз не искам да съм част от следващата й глава,” добави още той.

След тази новина, Ванеса Фридман от Financial Times заяви: „От всичко това, само се убеждавам, че управлението на Dior има интересни планове да промени начина, по който движи бизнеса си и ще използва новия си дизайнер като извинение, за да ги осъществи. Ако е така, това ще доведе до революция, която ще има огромен ефект върху цялата модна индустрия. Предполагам останалите марки веднага ще ги последват, защото всеки търси причина да се промени и да забави темпото, но се страхува да бъде първият такъв лейбъл.”

Очевидно името на бъдещия главен дизайнер на една от най-големите модни къщи все още е дълбока мистерия. Лятото със сигурност крие доста изненади.

More All fashion