Следва

Звездно олио от Kerastase Soleil превръща косата в бляскав аксесоар на плажа

Подготовка за горещо лято: Твоите споделени тайни - Деница

Не бих казала, че точно лятото е любимият ми сезон, но той винаги е толкова наситен с емоции, че...

Celebrity beauty преди 12 години

Хайде да се преборим. За три броя от революционния Braun Silk-epil 7 Dual (виж), който превръща краката в копринено гладки буквално с едно движение и за божествен маникюр и педикюр от CND, които да си направиш като подарък точно преди морето.

До неделя ти трябваше да ни разкажеш как се грижиш за тялото си през горещите летни месеци, а ние ти обещахме освен публикация при нас и сериозен летен подарък. До момента на редакционната ни поща пристигнаха десетки писма, а най-добрите от тях ще се борят за големите награди.

Преди да публикуваме всички материали няма да съобщим победителя в поредното, този път лятно предизвикателство на ViewSofia, затова, ако ти не си успял да ни споделиш, ето как го направиха други от читателките ни:

Деница 

Не бих казала, че точно лятото е любимият ми сезон, но той винаги е толкова наситен с емоции, че няма как да го пренебрегна и просто да се скрия от слънчевите лъчи и да не взема с пълни шепи от ваканционните преживявания.

За кожата на лицето и тялото използвам предимно слънцезащитни продукти. Заменям лосиона за тяло с такъв с минимален фактор, който ми осигурява нужната защита за дълъг ден в динамичната градска среда. Кожата ми е с по-тъмна пигментация и не използвам автобронзант /дори намирам ефекта му за изключително неестествен и неприятен/.

В банята се доверявам на продукти с летни аромати - морски, тропически или плодови, за да внеса лятното настроение от самото утро.

Лицето го оставям почти без грим - основата и фон дьо тенът ми натежават, при нужда използвам коректор за несъвършенствата на Eucerin, а за почистване вечер/тонизиране сутрин ползвам незаменимата термална вода на Avene. Макиажът оставям за прохладните вечери, но дори и тогава не слагам нищо повече от спирала, молив и червило в неутрален или ярко червен оттенък.



За красиви крака
не забравям да нанеса хидратиращ лосион, както и специализирани продукт за ходила. Оставям антицелутната грижа на масажи, а педикюрът е неизменно коралов за повече настроение.

За косата избягвам стилизиращите продукти, както и различните видове преси и маши. Въпреки че е къса, държа я прибрана с красива шнола. Освен че е практично, изглежда и наистина елегантно. Естественото изсветляване ми допада, но задължително й поставям балсам - Gliss Kur Shea Cashmere. Вечерите си позволявам да я пусна като си правя романтични къдрици.

За лятната отпуска се зареждам с доволно количество книги, както и броевете на любимите списания. А тази година ще добавя и пътеводител.

За летния куфар този път имам много да мисля. Ще се ходи на родното крайбрежие - то е ясно. Няма да пропусна любимите си рокли, основна градивна част на летния гардероб. Имам в почти всяка дължина и стил - дълга и романтична, в сафари стил, за готино парти, за делови ангажименти.

В този период на годината обичам да слизам ниско и предимно нося различни видове сандалки, но мисля тази година да пробвам и целите платформи. Тъй като ми предстои екскурзия в Скандинавия ще се наложи да обърна поглед назад към април. Ще имам възможността да нося любимите си комбинации - микс от всички сезони, както знаем там е сравнително хладно. Така че в куфара задължително ще присъстват кецовете, удобните джинси и свободни тениски плюс коженото яке, разбира се.

За моето здравословно хранене трябва да призная, че не се грижа особено. Обичам плодовете и успявам да заместя вечерята с тях, но не винаги. Другата голяма лятна страст безспорно е сладоледът, от който мога да изям промишлени количества. Не е особено здравословно, но е вкусно и колкото и да се опитвам не мога да устоя. Иначе този сезон обикновено трудно усещам глад - засищам се с много малко и разбира се наблягам на течностите. Фаворит ми е студеният зелен чай. Наистина усещам положителните му ефекти - тонизира и освежава.

И за да съм винаги във форма, дори при високи температури не забравям добре да почистя лицето си с измиващ гел, отново на Avene. Спортът не е от любимите ми дейности, но се старая да наваксвам с танци цяла нощ, както и наблягам на ходенето пеша. Дори когато е горещо.



More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи