Следва

Б като Библия - Б като Блог

Секси Swimsuit или как да се облечем за плажа

Добави само малко пясък и солена вода.

Fashion преди 12 години

Най-накрая времето на ваканциите е тук и идват дните, когато единственият костюм в ежедневния ти гардероб е банският, будилникът ти не работи, часът няма значение, а покачването на температурата само те радва.

С мисли точно за тези дни събрахме пълен списък на елементите на тазгодишния ти плажен аутфит, повечето от които отмятаме като задължителни.

Банският костюм


Целият бански костюм това лято е точно толкова важен, колкото този от две части. Разнообразието от модели на цели бански на пазара е наистина безкрайно - имаме както такива с пълно покритие на всичко - наподобяващи повече по-изрязан гащеризон, отколкото облекло за плажа - така и красиво изрязани модели.

Колкото до банските от две части, ние ще се посветим на долните части с висока талия и горни без презрамки.



Какво да се прави, що се отнася до модата, това лято тен няма да се хваща. От друга страна винаги можеш да извадиш миналогодишните оскъдни половинки, които да украсиш с пищни аксесоари и голяма шапка.

Дълга рокля



Дългата рокля е must have не само за градските ти дни, но и за ваканцията, като на плажа спокойно можеш най-накрая да си позволиш онази ефирна и страшно прозрачна красавица, която морският бриз да развява в едно с косите ти и за която се свениш в работно време.

Риза



Препоръчваме ти наличието поне на една в плажната чанта за моментите, когато слънцето е най-жарко, а раменете ти - най-нежни.

Шапка



Шапката на плажа е също толкова задължителна, колкото слънцезащитното мляко.

Като всяко лято и това изоборът ти от модели е почти неограничен. Можеш да се колебаеш уверено между любимата федора и класическата капела или пък да счупиш личните си традиции и да се научиш да увиваш тюрбан около главата си.

Обувките



Колкото и убедително да ни съветват, че платформите са прекрасни за лятото и плажа, няма да рискуваме с тях в плажните си разходки. За ходенето до брега и обратно сме си подсигурили чифт римски сандали. Съветваме те да направиш същото.

Чантата



Вместо да избираш между малката си лъскава чанта и голямата удобна "торба" за плаж, просто вземи и двете. Едната ще побере червилата (внимавай, разтапят се на слънце), телефона, ключовете и парите ти, а другата - половината ти хотелска стая.

.. и други аксесоари



Към плажния аутфит добавяй спокойно колани, слънчеви очила и всякакви бижута. Нека гривните са без чет, с едно на ум, че все пак си изложена на силно слънце и са възможни изгаряния във всякакви форми.

Покрай аксесоарите ще добавим и ноктите, които този сезон лакирай в най-ярките цветове, съчетани с най-наситените ярки червила по устните ти.

Кърпи, столчета и т.н.




Все трябва да се стои/лежи върху нещо, което вместо класическата хавлиена кърпа може да бъде голям шал или пък леко сгъваемо столче, което да си пренасяш в ръка от колата.

Не забравяй преди банския "облечи" тялото си в слънцезащитно мляко с подходящ фактор за твоята кожа. След два часа отново.

 

More Fashion