Следва

Подготовка за горещо лято: Твоите споделени тайни - Деси

Звездно олио от Kerastase Soleil превръща косата в бляскав аксесоар на плажа

Керастаз посреща лятото на 2011 г. с нов продукт, който дарява косата с безкомпромисна защита и блясък под лъчите на слънцето...

Hair преди 12 години

Звездното олио Huile Celeste е новият продукт от серията Kerastase Soleil за луксозна защита на коса, изложена на влиянието на слънцето, морската вода и хлора. Той е вдъхновен от най-луксозните плажове и е създаден, за да дарява едновременно безкомпромисна защита и сияещ вид на косата.

Звездното олио на Kerastase е разработено на базата на специалната система Lumino Defense. Тя съдържа хидратиращо масло от макадамия, което се грижи за здравия вид на косата, както и отразяващи микро-частици, които й придават поддържан и брилянтно завършен вид. Третият компонент на звездното олио са филтрите срещу UVA и UVB лъчите, които позволяват дълготрайно излагане на слънце без опасност от увреждане и загуба на блясък. Олекотена формула прави олиото подходящо дори и за дами с фини коси, като им осигурява блясък и защита без утежняване. Луксозната текстура се разнася лесно и равномерно по косата и осигурява чувствен блясък под слънцето.

Употреба: Напръскай върху суха или леко влажна коса, стилизирай и при нужда приложи отново през деня. Ще се радвате на здрава и жизнена коса, която ще е твоят най-бляскав аксесоар за плажа!

Подарък: При покупка на Kerastase Soleil Hulie Celeste от добрите фризьорски салони, Керастаз ви подарява още един стилен аксесоар към вашия ваканционен стил – плажна кърпа Kerastase.

Линията Kerastase Soleil отговаря на всички нужди за защита при излагане на слънце на различните типове коса. Те предпазват и възстановяват косата, вдъхвайки й нов живот, енергия и блясък.

Звездното олио е част от линията Kerastase Soleil - линията за луксозна защита на косата през лятото на Kerastase. Гамата включва осем продукта:
- Защитен Микро-воал (за невидима защита и естествен вид),
- Защитна дневна мъгла (за интензивна защита с естествен завършек и анти-фриз свойства),
- Аква-Сил (защитен флуид, който придава лек и бляскав завършек),
- Вана за след слънце за боядисвана коса,
- Маска Ришес (за интензивно възстановяване на блясъка и цвета на боядисаната коса),
- Серум за след слънце (за копринена мекота и блясък на косата) и Маска за активна зашита против UV лъчи.

More Hair